Skocz do zawartości

Zapraszam na ślub 23-08-2008

rafallo5vr6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich Braci i Siostry, niestety ale 23-08-08r odchodzę ze świata KAWALERÓW i podpisuje cyrograf:( Kocham motory ,a szczególne moją r1 ( moją Gosię także hihihi) i dlatego fajosko by było gdyby poprowadziło mnie kilku, kilkunastu, kilkudziesięciu motocyklistów. Ślub mam w kościele na Chomiczówce na ul.Conrada godz 16.00 na przeciwko szkoły, a sala weselna w Piorunowie za Błoniem trasa na Sochaczew ( 3 km za Błoniem po lewej stronie, charakterystyczny szpaler wierzb i w głębi kuta brama " U Rowdala"). Nie mam pojęcia którędy lepij pojechać, czy na Powstańców Śląskich i do trasy, czy do Górczewskiej i w Babicach w lewo. Zadecydujcie jak będzie lepiej. Kumpel mówł abym kupił białe rękawiczki i wtedy fajnie by wyglądało , ale nie wiem co o tym sądzić. AHA i przydałby się ktoś komu mógłbym powierzyć moje R1 aby dojechało na impre wraz ze mną ( może kolega UFI :icon_twisted: ) Mam nadzieję , że PRO-MOTOR wpadnie pohałasować i Rybkowicze także ;)

Wiem , że jest kilka imprez tego dnia ale o 16 ślub a wyjazd 17 z minutami więc może się uda. Będę zaszczycony i wdzięczny. Pozdrawiam

Miejce spotkania spoko.. .. a po wszystkim albo coś w nieporęcie albo szanty w wieliszewie

http://www.wieliszew.pl/index.php?cmd=aktu...pt=pokaz&id=533

23 sierpnia, o godz. 16.00, plaża w Wieliszewie - prezentacja laureatów konkursu szantowych zespołów amatorskich i koncert gwiazd muzyki szantowej: „Gdańska Formacja Szantowa”, „Trzy Majtki”, „Mordewind”, „Strefa Mocnych Wiatrów”, „Banana Boat”, „Mechanicy Szanty”.

• 2 tygodnie później...

A paradę się przemianuje na kawalerską! :notworthy:

Co tam goście i impreza... skręcimy gdzieś w bok do lasu na Tir-ówki... ;) Z nami nie pojedziesz?? :crossy:

Edytowane przez zappa

No to może nasz "żonkoś" jakieś fotki uskuteczni? ;-)

Popatrzyłoby się na tak zacną kawalkadę...

-UFI-

PS

Może też filmik z trasy da radę na jutuba wkleić? Kamerzysta mało nie wypadł z samochodu, tak zapalczywie filmował ;-)

Edytowane przez UFI