Piopio36 Opublikowano 10 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2008 ....w sumie to już za późno troche bo w sobote kupiłem XJ-ke :cool: . Wg mnie jak na moje wymagania to jest spoko .... ale przekonam się o tym jak pojeżdże troche :) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 (edytowane) Yo! CB600? A co to za sprzet? Pzdr Dopisane:Hornet :buttrock:. Juz wiem. Edytowane 11 Sierpnia 2008 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieciu7 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 ....w sumie to już za późno troche bo w sobote kupiłem XJ-ke :icon_biggrin: . Wg mnie jak na moje wymagania to jest spoko .... ale przekonam się o tym jak pojeżdże troche :bigrazz: pozdro wrzuc jakies foto jak mozesz xjta fajny sprzet i mysle ze bedziesz zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Dopisane:Hornet :P. Juz wiem. ehe. natomiast mnie zwłaszcza interesuje ta ocena horneta jako bezkonkurencyjnie lepszego do turystyki z plecaczkiem. naked z podnóżkami pasażera parę cm pod siodłem, wydechem pod udem, z opcją zadziwiających asymetrycznych konstruktów picassowskich jako stelaży pod kufry... ciekawe :) jsz ps. foty i inne proszę już do działu chwalenia się ;) Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzag Opublikowano 16 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2008 Wracając do Xj dorzuce swoje 5gr jadac samemu na weekend utrzymywalem predkosc rzedu 150-160 na trasach 2 pasmowych powyzej tych predkosci motocykl staje sie mniej stabilny ale jedzie natomiast nie jest to komfortowez plecaczkiem w postaci nowo nabytej żony :) jezdze ok 100-130 do 140 przy wyprzedzaniu xjta daje radena mniejszych drogach jezdze ok 100 i nawet wieksze dziury jakos sie przelatuje Spalanie faktycznie niewielkie. XJ to poprostu motocykl. W miescie idealny na trasie tez daje rade.Podczas gdy hornet jak dla mnie to maszyna raczej do szaleństw niż praktycznego zastosowania. Aha jako plus dla xj dodam ze mam prawie 2m wzrostu i z pasazerka z tylu i bagazem jakos sie miescimy, a sa motocykle na ktorych nie chcialbym probowac takiej sztuki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi