Gregum Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 HeyaDrodzy moi użytkownicyczy korzystacie z: http://caponord.lua.pl/index.php Czy moglibyśmy tam się spotkać w virtualu::icon_question:)? Świeży owner:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 no i do czego zapraszasz? puste działy... sprzęt mało popularny, ale już na tym forum jest o nim więcej :icon_question:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregum Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 A tak, zagaić chciałem.... Tak mi głupio byłoby chyba tutaj wobec wszystkichz jakimś bzdetnym problemem wyjeżdżać, którywśród posiadaczy może okazać się oczywisty,znany i rozwiązany... I tak fajnie, że teraz są rozbicia na marki,więc może tutaj uda mi się w tym virtualunawiązać kontakty z innymi Capu-siami:) pzdrG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wicher Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Nowy Capuś klania się nisko :) Cytuj Najlepszym dowodem na istnienie obcej inteligencji w kosmosie jest to, że nas nie odwiedzają... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janciovodnik Opublikowano 25 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 I następny :) Cytuj Jam cłek wolny lec ślebodny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi