ZammeR_Poz Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 witam, mam propozyjce zamiany mojej 929 RR na Kawasasaki KXF 250 4T rok 2007. Mam tez XT 600 i chce troszke ostrzej polatac po terenie i zastanawiam sie nad full crossem, nie slyszalem za duzo o tym moto, powiedzcie jak jest z moca w porownaniu do 250 w dwu-suwie lub tez do jakies 450 , no i jak z awaryjnowscia i obsluga czegos takiego. Moze ktos akurat zna ten sprzet? http://www.allegro.pl/item406471988_kawasa...max_tuning.html pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 tak na poczatek co to jest full cross ???? kawka zajebista fura, bardzo przyjemny moto, bardzo dobre zawieszenie i skrzynia, silnik moglby troche bardzoej lubi wyzsze obroty, eksploatacja jak cwiartka 4t czyli zeby jedzic trzeba dbac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 full cross w moim mysleniu ;) to lekki , wyczynowy motpocykl do latania po torze, bo kupuja c xt 600 3 lata temu bylem przekonany ze to cross ;) a powiedzcie koledzy czy ta cwiartke moge tez w lesie uzytkowac? wiadomo ze maly zbiornik i ograniczony zasieg ale na xt latam z kolegami po lesie i napewno z tego nie zrezygnuje a na 250 wiadomo bedzie na tor ale od czasu do czasu po lesie tez bym polatal. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 full cross w moim mysleniu :biggrin: to lekki , wyczynowy motpocykl do latania po torze, bo kupuja c xt 600 3 lata temu bylem przekonany ze to cross :icon_mrgreen: a powiedzcie koledzy czy ta cwiartke moge tez w lesie uzytkowac? wiadomo ze maly zbiornik i ograniczony zasieg ale na xt latam z kolegami po lesie i napewno z tego nie zrezygnuje a na 250 wiadomo bedzie na tor ale od czasu do czasu po lesie tez bym polatal. pozdrawiamjasne tyle ze taką 250 mozesz w lesie wyczyniać cuda jak umiejętnosci pozwolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawik Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2008 Te fulle nie lubią prostych. Kiedys znajomy mial . Od domu do toru mial jakies 7 km w tym czasie motocykl masakrycznie sie nagrzewał . A na torze wogole sie nie grzał . Takze do lasu tym nie bardzo . :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2008 Te fulle nie lubią prostych. Kiedys znajomy mial . Od domu do toru mial jakies 7 km w tym czasie motocykl masakrycznie sie nagrzewał . A na torze wogole sie nie grzał . Takze do lasu tym nie bardzo . :bigrazz:nie chodzi o to...dokłądniej one nie lubią jak sie jedzie na odkreconym gazie bez oporu np po asfalcie... wtedy moto sie męczy i pali w h*j... wiem po swoim jak przelatujemy 1-2 km asfaltem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 26 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2008 KXF ma bardzo dobry dół, bez redukcji i podsprzeglania mozna winkiel polecieć. Polecam kawi dobry sprzet, ja mam i nie zamienie na nic innego. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adoado0 Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 A w jakich latach były problemy z zacieraniem się cylindrów? Pamietam ze to bylo gdy RM-Z i KX-F były dokładnie tymi samymi modelami. Z tego co czytałem nie był to pojedynczy przypadek tylko wada konstrukcyjna i zdarzało się to nader często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 04-05 kawy były takie same jak suzuki ale znam kolesia co ma kxf 04 i nic sie nie dzieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coker Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 Ja mam Kxf juz jakiś czas i nie mam żadnych problemów z zacieraniem. Dbać o płyny ustrojowe i wszystko bedzie git. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 o gornik sie znalazl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi