Krzysiek1105tm Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Witam i od razu z góry przepraszam jeśli w złe miejsce dodałem post ale jestem nowy na forum chciał bym sie dowiedzieć jakie powinno byc odpowiednie ciśnienie w oponach przy pełnym obciążeniu (dwie osoby i trochę bagażu) przy Virago 535 w trasie jakieś 400km w jedna stronę z góry dziękuje wam za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin700 Opublikowano 28 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 Instrukcja obsługi/serwisówka, tam będzie. Przy dociążeniu tyłu (pasażer, bagaże) można napompować 0,2 - 0,3 więcej. Cytuj Wszędzie dobrze, ale najlepiej w siodle :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_afri Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Sprawdź czy nie masz naklejki a wahaczu z takimi danymi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 Witam i od razu z góry przepraszam jeśli w złe miejsce dodałem post ale jestem nowy (...) to co, nowi mają prawo być wtórnymi analfabetami, olewać elementarne zasady kultury mówiące, że należy zapoznać się z zawartością forum/ grupy zanim się coś napisze i ładować posta gdzie popadnie..? :icon_mrgreen: posta przenoszę do odpowiedniego działu. proszę sobie poszukać instrukcji obsługi/ serwisówki i tam sprawdzić, lub faktycznie odnaleźć stosowną naklejkę na motocyklu (o ile jest)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi