Cichy Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 juz nie moge sie doczekac tego zlotu sie szykuje niezla imprezka :) oj sie bedzie dzialo, tylko zeby pogoda dopisala bo dzis zaczelo sniegiem walic pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VIT66 Opublikowano 25 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2004 Ja jednak będę sam wiec wykupione miejsce przeze mnie chetnie odstąpie :) No jeszcze chwilka i sie zlecimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 uuuuuuuuuuuuu yeeeeaahhhhhh :!: :!: :!: :!: DAAAAAAAAAAMMMMMMYYYYYY WWWWWWW PPPPPPAAAAAALLLLLLNIIIIKKK :!: :!: :mrgreen: A kto wie jak przywiązać cnotę :?: Bo druhny na pewno ją zgubią :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Vito to akurat Gola się załapie 8) :arrow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 PGR-zakoptowałem tą miejscówkę dla mojej dziołchy,coby wam druchenki zostawic :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Hej!Mamy juz zarys personalny spotkania.:1-szy domek: 1. goffa 2 pipcyk3 virus4 seba5 tuba6 bronx7 andrzejtg+druga osoba9 darek10 delfi drugi domek: 1readwater2mimock + towazyszka4pgr5szramek6W-max7Quadman8askot6 + towazyszka10cichy(potrzebny ochotnik na kogo wziac ten domek,ryzyko wliczone :twisted: ) trzeci:1adam_wasik + towarzyszka3draco_fisher4broda5vit666zbyhu7seba8.krasnal9.zbyhoo (dwie osoby potrzebne do kompletu,rowniez jeden odwazny by wziac ciezar opieki na siebie) To tyle.Jezeli kogos przeoczylem a wplacil prosze o upomnienie sie o swoje :) Jezeli komus nie odpowiada przydzial co do domku to na miejscu sie wymieszacie wedlug woli/uczucia czy pociagu :lol: Reszta ktora rowniez chce nocowac na spotkaniu proszona jest o kontakt z nami badz bezposrednio z osrodkiem w rybniku.numer kontaktowy z osrodkiem to:(32) 7391620.Mam nadzieje ze zadne niepotrzebne spory juz nie powstana.Chodzi o to by sie zabawic a nie opierdalac na wzajem:-) Do kwietnia![shadow=red:e60380339f][/shadow:e60380339f][shadow=333690][/shadow] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 O qurwa-ja mojej dziewuchy w tym drugim domku bede sie bal zostawic,jak patrze na pierwsze pozycje. :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 eee tubapl niezapędzaj sie z tego co ustalano wczesniej to ja pgr redwater goffa i pipcyk mamy być w jednym domku :!: wiec nanieś stosowne poprawki :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tubapl Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 eee tubapl niezapędzaj sie z tego co ustalano wczesniej to ja pgr redwater goffa i pipcyk mamy być w jednym domku :!: wiec nanieś stosowne poprawki :) przeca napisalem ze sie na miejscu wymieszamy wedlug upodoban...spokojnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 No qrwa ja bez mamy i taty i wujka reda nie zasne :) :cry: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Lepiej zmien od razu liste zeby ni ebylo niejasnosci PipcykGoffa wujek RedSzramikPGRek Darek VitekDelfi QuadmanW_max Postawowy skład nie do wyjebania :!: 8) :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Lepiej zmien od razu liste zeby ni ebylo niejasnosci PipcykGoffa wujek RedSzramikPGRek Darek VitekDelfi QuadmanW_max Postawowy skład nie do wyjebania :!: 8) :mrgreen: :) DOKŁADNIE! :) Ten skład i nie inny! :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Pgr wiem że jesteś pedałem ,ale pomyśl też o innych i jakiś wolnych kobietach (i miejscach dla nich 8) ):mrgreen: :) Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Szramer zidiociała pało do lania nie kapujesz ze to jest oficjalna lista a i tak każdy z dwoma laskami (oprócz pipcyka on juz zarezerwowany :mrgreen: ) wyladuje gdzies w kącie :?: Na zlocie żes nigdy nie był :?: mamucia Cie nie puściła :?: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 26 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2004 Czy ma ktos orientacje w pokojach w tych domkach?Pytalem Bronxa na PW i mowil ze pokoje 4 osobowe, tak wiec jak pomiescic 10 osob :)Albo domek jest na 8 albo na 12 w ten sposob, a nas wlazi po 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi