Goffa Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Mysmy kase tez juz wplacili tzn Goffa+Pipcyk+Szramer (na doczepke :lol: jako zaadoptowane dziecko :lol: , trzeba bedzie wózek zabrac i butelki ;) ). W kazdym razie Bronx licze na ten pokoj dla mnie i Pipcyka ;) Acha i jeszcze jedno macie pozdrowienia od Pipcyka, wlasnie nadaje z banicji, juz zyje spotkaniem w Rybniku :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamS Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Acha i jeszcze jedno macie pozdrowienia od Pipcyka, wlasnie nadaje z banicji, juz zyje spotkaniem w Rybniku Dzięki za pozdrowienia i zwrotnie również ! Szramer napisał :powyrywam guma kostke brukową albo z asfaltu zostanie szuter Szramer, jak walniesz taki show - to gościowi rozbijesz świeżo co zawarty związek małżeński - ta Panna (młoda) na Ciebie poleci - to proste.Posdrófka AdamS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Goffa ja tez chce z wami jako drugie dziecko jak tylko bierzecie butelki ;) dla szramika to ja tez chce do adopcji Poza tym dzieci mogą z rodzicami w tym zarezerwowanym :twisted: I 3 mac tam miejsce dla 4 druhen (po dwie na łeb dla dzieciaków) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Goffa ja tez chce z wami jako drugie dziecko jak tylko bierzecie butelki ;) dla szramika to ja tez chce do adopcji Poza tym dzieci mogą z rodzicami w tym zarezerwowanym :twisted: I 3 mac tam miejsce dla 4 druhen (po dwie na łeb dla dzieciaków) :mrgreen: Haha, no to pytosz..!! Bedziesz drugim dzieckiem, a co niewiedziales o tym? Sorki juz prostuje, a wiec adopcja obejmuje Ciebie i Szramera, zeby było razniej wójek Red bedzie Wam spiewał do snu :lol: :lol: :lol: Tylko spicie w spiworach z raczkami na wierzchu :lol: :lol: :lol: :lol: ma sie rozumiec!!PozdrawiamPS. A co w tych butelkach ma byc bebiko czy humana :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Jasne chyba ze BEBIKO przeca inne nie pierą. Najlepiej BEBIKO MOCNE MIODOWO-LIPOWE Heavy Strong poniewiera w 30 sekund ;) :twisted: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Musimy se uszyc 3 osobowe pietrowe spiwory coby druhny zmiescic i wtedy moge miec raczki na zewnatrz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Szramer, jak walniesz taki show - to gościowi rozbijesz świeżo co zawarty związek małżeński - ta Panna (młoda) na Ciebie poleci - to proste.Posdrófka AdamSjaki świerzo zawarty?? bez konsupcji nie mazwiązku ,a obiecuje że niezdażo go "zjeść" ;) no a co do vibovitu to licze że Mimo przywiezie swegop mózgojeba bo z 70vol nieschodzem ,najwyżej sie zadowole BP95 :mrgreen: Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Jasne chyba ze BEBIKO przeca inne nie pierą. Najlepiej BEBIKO MOCNE MIODOWO-LIPOWE Heavy Strong poniewiera w 30 sekund ;) :twisted: :buttrock: A ja o jakim myśle :twisted: Tylko HEAVY STRONG DOUBLE ACTION & FERMANTEJSZON... :lol: :lol: Dobrze mowie co?Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 No nie wiem,szramer,bo to nie dla dzieci :twisted: Najwyzej rodzice obalą za Ciebie.P.s.Zresztą musze go troche zostawic,coby druhenki sie mialy czym po tobie & Pgrku wydezynfekowac :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Mimo powiedz szczerze ze zostawiasz do dezynfekcji odbytu po zlocie... znamy Cie znamy od tej strony (tzn szramer mi opowiadal) :mrgreen: :arrow: ;) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Mimo, czy ten post to taka zajawka coby Cie tez adoptować, bo chyba PGRowi pozazdrosciles bebika :mrgreen: :lol: :lol: :lol: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mimo_ck Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Bebiko jak bebiko,ale te kilkuosobowe spiwory to brzmią zachecająco :mrgreen: A na wielkanoc bedzie jakas "partia" produkowana,wiec cosik zostanie pewnie(tylko tym razem to do butelki po łiskaczu sie przeleje,cobysmy sie jak burżuje mogli poczuć ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goffa Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Bebiko jak bebiko,ale te kilkuosobowe spiwory to brzmią zachecająco :mrgreen: A na wielkanoc bedzie jakas "partia" produkowana,wiec cosik zostanie pewnie(tylko tym razem to do butelki po łiskaczu sie przeleje,cobysmy sie jak burżuje mogli poczuć ;) ) Małe sprostowanie w nawiązaniu do śpiworów, ja nic o tym nie wiem, ja spie w swoim spiworku sama grzecznie i przykładnie, no chyba, że z Pipcykiem, ma sie rozumiec ;) A co do "partii" to chetnie sprobuje tego specjału bo w Goorce niestety nie mialam okazji, nie wiem dlaczego mnie kolejka omineła :twisted: Sadze, ze Ballantines przy Twoim bimberku to jak Królewskie przy Żywcu :buttrock: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 Heh - po imprezce zostanie chyba takie pobojowisko jak na załączonym obrazku :buttrock: Mam nadzieję, że gdzieś tam blisko jest skup - bo taką ilość zostawić na chodniku to nie wypada ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 MImo napisał: te kilkuosobowe spiwory to brzmią zachecająco Chyba nie chcesz sie wbic do mojego :?: :arrow: 8O :mrgreen: Przykro mi mam już rezerwacje dla druhen, nastepnym razem mimo zglos sie 2 miechy przed zlotem moze jeszcze jedno miejsce bedzie wolne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi