Kraka Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 wiecie czy jest możliwość zamontowania/podłączenia świateł do hondy crf 450 r ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michoa Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 jest możesz kupić kit homologacyjny tylko nie wiem gdzie :) problem polega w tym że crf450 fabrycznie nie ma żadnej innej cewki oprócz zasilania i czujnika zapłonu i trzeba cała tą podstawe z cewkami wymienić... Cytuj "... i ujrzal Pan prace nasza i byl zadowolony a zapytawszy o zarobki nasze usiadl i zaplakal..." list Pawla apostola do koryntianmichoa-100% stylistów bez szyku http://miszczua.cba.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 27 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 jest możesz kupić kit homologacyjny tylko nie wiem gdzie :icon_twisted: problem polega w tym że crf450 fabrycznie nie ma żadnej innej cewki oprócz zasilania i czujnika zapłonu i trzeba cała tą podstawe z cewkami wymienić...albo przezłozyc z wersji X Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraka Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 a moze ktos wie gdzie można kupić kit homologacyjny - szukałem na google ale nic nie znalalazłem :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi