hamal Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Dwa lata temu była Rumunia w zeszłym roku Krym, teraz przyszła kolej na Bułgarię.Droga przebiegała przez Słowację, Węgry, Rumunię, dystans to około 5000 km.Oto relacja fotograficzna http://picasaweb.google.pl/pawellamch/Wyci...key=jxLvTWo5rO8Pozdrawiam wszystkich motocyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Piękna wyprawa! Chylę czoła.Wspaniałe widoki, słuszna maszyna, no i samemu... Jeśli nic się nie pokiełbasi też przejadę Urdele. Co prawda nie Uralem a Afryką, ale od czegoś trzeba zacząć :D. Również Cię pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pozytywnie Zakrecony Wariat Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Jestem pod ogromnym wrazeniem... :D Sam kiedys bede planowal podobno wyjazd...piekne widoki i dziekuje za zdjecia :P Cytuj "Pamięć i szacunek dla tych którzy odeszli nagle,pozostawiając nam jedynie wspomnienia.Dla wszystkich tych którzy pomogli mi w życiu a już nigdy im nie podziękuje.Dla tych którzy odeszli tragicznie,mając przed sobą całe życie...na zawsze w pamięci" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruxx Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 :icon_mrgreen: Gratulacje.... Podziwiam .... :icon_rolleyes: . Tylko ta samotnosc.... hmm... Widze, ze nocowales w dosc przypadkowych miejscach czasami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekh Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Wyrazy uznania dla Ciebie i sprzętu. Ze zdjęć widać, jak kiepskie drogi są w tamtych rejonach - a my narzekamy, że mamy dziury:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromek Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 hamal fotki fajne, ale jakaś mała relacja i opis też by się przydały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Chłopie !!! pełen szacun, a my dyskutujemy odpowiednie konfiguracje sprzętowe na transalpine a tu proszę cicho szybko i bez rozgłosu, jeszcze raz pełen szacunek. PS jakaś relacja słowna by sie przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luca Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Świetna wyprawa i świetne fotki :notworthy: :lalag: Nic tylko pogratulować i pozazdrościć.Z łezką w oku oglądałem te zdjęcia bo niecały rok temu byłem w tych rejonach, tyle, że z rodzinką jadąc w Tico.Mam identyczne zdjęcie przed tymi śrubami z kotwicą.Szkoda tylko, że nie przejechałes trasą Transfogarską (nie widzę fotek) w Rumunii bo byłeś gdzieś blisko.Wąwór koło Bikaz też warto zobaczyć. Edytowane 24 Lipca 2008 przez Luca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 właśnie porównałem zdjęcia z naszego wyjazdu do Rumunii i wychodzi na to ze mieliśmy prawie identyczne miejsca postojowe do robienia sesji fotograficznych. BTW info dla wiecznego studenta, ten rozmokły kawałek jest przed rozjazdem na kierunek Vidra. Kolega Humal zrobił zdjęcie dokładnie w tym samym miejscu, zaraz po tym podmokłym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Wszystko skrzętnie śledzę i analizuję :icon_twisted:. No i Luca dzięki za przypomnienie mi nazwy "Bikaz", na śmierć o tym miejscu zapomniałem - grzech by było nie odwiedzić. Pytanie do autora tematu - złapałeś na tych kamieniach chociaż jedną gumę :notworthy:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzykawki Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) hehehe, świat jednak jest mały, otóż w Bułgarii spotkałeś zespół Ożarowiacy, ja mieszkam w okolicy Ożarowa a na jednym zdjęciu widać córkę sąsiadów; Kasię Edytowane 24 Lipca 2008 przez trzykawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hamal Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Wąwóz Bicaz i trasę Transfogarską (7c) zaliczyłem dwa lata temu podczas pierwszej wyprawy do Rumunii. Gorąco polecam te dwa miejsca, teraz podczas powrotu myślałem o 7c ale zamiast 400 miałbym 900 km do następnego punktu trasy. Opony przeżyły jazdę po ostrych kamieniach, łyżki i łatki nie przydały się tym razem :) Przed wyjazdem myślałem jakie opony założyć, pozostały jednak klasyczne dedykowane do MZ. Rewelacyjny występ Ożarowiaków w Primorsko, moja siedmioletnia córka też należy do zespołu ludowego Cepelia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapa Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 czy mi się wydaje czy butelka na zdjęciu z miejsca na nocleg to sławne wino węgierskie CSIKOSZ za jedyne 399 Ft za 2 litry ? :biggrin: :) ..to już teraz wiem dlaczego taki odważny i sam tą przełęcz przejechał :buttrock: -wyprawa super :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolwik Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Dwa lata temu była Rumunia w zeszłym roku Krym, teraz przyszła kolej na Bułgarię.Droga przebiegała przez Słowację, Węgry, Rumunię, dystans to około 5000 km.Oto relacja fotograficzna http://picasaweb.google.pl/pawellamch/Wyci...key=jxLvTWo5rO8Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.Brawo !!!Gratuluje pomysłu i odwagi , Swietne foty REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2008 Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi