Merh Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Bałtów i jego atrakcje na dzień 9 sierpnia b.r. grupa Lubartów ma zamiar po raz kolejny bawić sie na zlocie motocyklowym,tym razem w Bałtowie.zapraszamy wiec chetnych na przyjazd na zlocik i zapoznanie sie.piszecie na tym forum,a jak trzeba sie styknac to nie ma z kim :P ruszac kake i jazda z nami ;) wpisywac sie jesli ktos chce sie do grupy podłaczyc.jedziemy przez Annopol...tylko zeby nie bylo ze na jeden dzień.tak sie nie liczy,bo nie zaznacie zabawy :lalag: przelotowa albo 80/h albo ... :D kto wie... do moich-...byle mieć chociaż nocke na tygodniu,to nie bede musiał orać w sobote w arbeit ;] no i musze sie zadłuzyc z pewnego tajemnego powodu :( bede pol roku spłacał,ale mysle ze warto bedzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 (edytowane) jak nie ma z kim ja zawsze jestem tylko mi jakoś nigdy przez lubartów nie po drodze;) bardzo fajnie zapowiada się ten zlocik w bałtowie ale kurde mam wesele tego dnia ehh :bigrazz: Merhu czyżbyś przymierzał sie do zakupu czegoś szybszego ?? Edytowane 21 Lipca 2008 przez czarek thunder-c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati_mot Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Mehru coś kombinuje i wszystkich zaskoczy:D. No mów co kupisz;] Niestety nie będe mógł z wami polecieć, bo w tą sobotę lece ale na Sklandynawię zapierdzielać jak biały murzyn. Wracam dopiero we wrześniu :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnida Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Bałtów i jego atrakcje na dzień 9 sierpnia b.r. grupa Lubartów ma zamiar po raz kolejny bawić sie na zlocie motocyklowym,tym razem w Bałtowie.zapraszamy wiec chetnych na przyjazd na zlocik i zapoznanie sie.piszecie na tym forum,a jak trzeba sie styknac to nie ma z kim ruszac kake i jazda z nami wpisywac sie jesli ktos chce sie do grupy podłaczyc.jedziemy przez Annopol...tylko zeby nie bylo ze na jeden dzień.tak sie nie liczy,bo nie zaznacie zabawy przelotowa albo 80/h albo ... kto wie...do moich-...byle mieć chociaż nocke na tygodniu,to nie bede musiał orać w sobote w arbeit ;] no i musze sie zadłuzyc z pewnego tajemnego powodu bede pol roku spłacał,ale mysle ze warto bedzieJa to bym się nawet podczepił bo mi się towarzystwo po obcych landach szlaja i cholernie daleko mam bo tak ze 12 kilometrów gdzie was będzie można złapać? Cytuj A nas wiedzie siedem demonów, co nami się karmią: Na przedzie pycha podąża z tańczącą latarnią, Chciwość wczepiła się w siodło i grzebie po sakwach, Broi pod zbroją lubieżność, pokusa niełatwa. Bandzioch domaga się płynów i straw do przesytu, Wabi rozkoszne lenistwo do łóż z aksamitu, Gniew zrywa ze snu i groźbą na oślep wywija, A zazdrość nie wie, co sen i po cichu zabija... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 A dlaczego przez Annopol? Prawie zawsze gdy jechałem w Świetokrzyskie przejeżdżałem przez Bałtów. Trasa z Lubartowa na Puławy za Wisłą w Zwoleniu w lewo kierunek na Sandomierz723 i z tej trasy w prawo malowniczą drogą754 wzdłuż rzeczki Kamienna do Bałtowa. Przez Annopol jest sporo dalej. A żeby było ciekawiej można jechać przez Kazimierz a w Solcu promem przepłynąć Wisłę i dalej trasą754 nad Kamienną do Bałtowa.Kiedy dokładnie będzie ten zlot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Czyli ze chcecie lecieć w sobotę a nie w piątek ? I w niedziele wracac ?? A i napiszcie cos wiecej , np cena za wjazd itp , bo na plakacie nie ma nic . pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 wjazd chyba cos koło 65 i 20 zł plecaczek także nie jest źle w tym chyba wjazd do parku z dinozaurami koszulka i blacha ,kurde świetnie się zapowiada, również polecam lecieć przez puławy nie opłaca się natomiast przeprawiać promem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A dlaczego przez Annopol? Prawie zawsze gdy jechałem w Świetokrzyskie przejeżdżałem przez Bałtów. Trasa z Lubartowa na Puławy za Wisłą w Zwoleniu w lewo kierunek na Sandomierz723 i z tej trasy w prawo malowniczą drogą754 wzdłuż rzeczki Kamienna do Bałtowa. Przez Annopol jest sporo dalej. A żeby było ciekawiej można jechać przez Kazimierz a w Solcu promem przepłynąć Wisłę i dalej trasą754 nad Kamienną do Bałtowa.Kiedy dokładnie będzie ten zlot? ja tez bym ta trase polecil bo jest bardzo fajna, nieliczac kilku km nierownosci za zwoleniem w strone skarzyska... A co do Meerha to znam jego plany niecne ale nie powiem :lalag: A ja wam odwale numer i juz bede z soboty rano czekal i trzeźwial w baltowie jak dobrze pojdzie :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudy Lbn Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A jaką drogą bedziecie leciec z Lubartowa na Puławy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 23 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 moje niecne plany niestety neico osłabły w charakterze,jadnak predkosc smiało moze sięgać 110,bo 120 to juz szyja boli ;) ale na bałtow kto wie czym pojade.jak nie bedzie zadnego zabytka,to moge walic i tym swiezym nabytkiem. ustalcie jakas trase kto tam sie wyznaje w tym.no zobaczymy jak to wyjdzie z tym.musze do tej pory skołowac tarcze sprzegłowe ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek thunder-c Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 moje niecne plany niestety neico osłabły w charakterze,jadnak predkosc smiało moze sięgać 110,bo 120 to juz szyja boli ;) ale na bałtow kto wie czym pojade.jak nie bedzie zadnego zabytka,to moge walic i tym swiezym nabytkiem. ustalcie jakas trase kto tam sie wyznaje w tym.no zobaczymy jak to wyjdzie z tym.musze do tej pory skołowac tarcze sprzegłowe ;]Merhu to co nabyłeś? pochwal się;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cross_maX Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 No teraz to mnie Merhu zaskoczyles :eek: :wink: Ale i tak lecisz zabytkiem:P wiesz dlaczego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ja jeszcze nei zabytek,un tyż nie,bo do 2000 był produkowany.mało mu brak :P jesli jedzie Kamil,to sie zobaczy.Lonka bedzie narzekać ;] moja wygodna kobieta...ale na janku ponoc tak nie buja ;)no i druga sprawa to elastyczność silnika ;/ bez porownania.a ze jedziemy raczej w wyzynne tereny,to w dwie osoby + bagaz napewno by sie przydała.zreszta nie wiem juz teraz czy wogole pojade :| wypieniezyłem sie niestety,a wjazdowka kosztowałaby mnie 85zł.no i do tego paliwo... a ja mam jeno 600zł do wypłaty.jakby nie mogło to byc 11-go..nicht gut..nicht gut!!!jutro jest piatek,zrobie cieplare i moze 75zł wpadnie do łapki ;) zawsze to cuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aftys6 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 trasa najlepsza od nas na pulawy to na michow baranow i na pulawy, potem juz zwolen i w lwo na baltow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2008 to jak tam,kto chetny? ekipa zbiera sie ta co na kazdy zlocik.czyli dobre towarzystwo gwarantem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi