radiomaniak Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Czy ktoś wie, czy istnieje możliwość kupienia tego motocykla w Polsce?Z tego co się dotychczas dowiedziałem, w Japonii ten model wciąż jest produkowany, jest dostępny także w Australii, ale na rynku Europejskim jest absolutnie niedostępny.Zastanawiałem się ile może kosztować sprowadzenie maszyny z Japonii bądź Australii i czy to w ogóle możliwe.Dziękuję wszystkim wiedzącym więcej ode mnie za cenne uwagi.Pozdrawiam,NW :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiomaniak Opublikowano 10 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Tjee,miesiace mijaja a tu nic nowego.Zaczynam nabierac przekonania ze podobnie jak z popularnoscia pilki noznej, w polsce wszyscy chca posiadac najnowsze czterocylindrowe maszyny z silnikami sterowanymi mikroprocesorem, przy ktorych nie trzeba (a nawet nie wolno) nic robic samemu bo serwis wie lepiej. Ja przyznam sie w tej chwili ze football mnie nie kreci a gdybym mial wybor SR400 czy YZF-R1, ze spokojnym sumieniem wybralbym to pierwsze.Jest cos magicznego w maszynie ktora jest tworzona juz od 30 lat bez wiekszych modyfikacji.Klasyk wsrod klasykow. Ech troszke sie rozmarzylem :wink: Nic to, moze pewnego dnia pojade do pracy na Hokkaido :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 10 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2008 Ooo!!! Temat o SR :wink:Masz rację- SR 400 jest przepiękna :icon_mrgreen: Kolega wczoraj zakupił SR500 '94 dziś lub jutro jadę do Niego ją podziwiać. Pozdrawiam miłośników klasyków.Boa. Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 12 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2008 ...no i byłem oglądać SR500 ;) Jak to pięknie chodzi na nieseryjnym wydechu... CZAD!!! Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Poznań Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Witam wszystkich miłośników SR-ek w szczególności SR400. Biorąc pod uwagę cztery posty przez cztery lata mam nadzieje ze takowi miłośnicy istnieją.Jestem właścicielem SR400 94' i osamotniony w swojej pasji i miłośći,nie spotkałem jeszcze nikogo na naszych drochach osoby którapokochała ten przepiękny motocykl. Pozdrawiam Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 (edytowane) prawdę mówiąc piękno jest to samo co w przypadku sr500 ;) (zewnętrznie różnią się chyba szczegółami?)nie wiem dlaczego akurat uparłeś się na 400tkę ale gratuluję wytrwałości w poszukiwaniach i zakupu upragionego sprzęta :)pochwali się jakimiś fotami Edytowane 7 Października 2012 przez konrad1f Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Poznań Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam, to prawda różnica miedzy SR400 a 500 są minimalne, ale te małe detale sprawiają ze jest wyjątkowa. Pozdrawiam Luki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kylo Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Esencja klasyki !po prostu PIĘKNA !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi