Aśka Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A jak Ty byś chciał gumę palić na piachu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 A jak Ty byś chciał gumę palić na piachu? :D Hehe no o to chodzi właśnie, że nie było miejsca dla palaczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ja tam widziałem trochę asfaltu tylko odważnych, zabrakło :icon_razz: Jak Wam się podobał zespół kuśka brothers? Znalazłem ich płytę na alledrogo i chce kupić. Ktoś chętny to zamówię więcej. Możliwy odbiór w warszawie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Delta81 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Jak Wam się podobał zespół kuśka brothers? Spoko, chyba najlepszy zespół z tego zlotu :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Będzie kich koncert w Warszawie 6 września. Warto iść :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Znalazłem ich stronę i napisałem do nich. Mam mieć płytę z autografami :) Teosik idziesz na ten koncert? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 A jak Ty byś chciał gumę palić na piachu? ;) Zawsze mozna bylo wjechac na scene ..... Za to strzelanie bylo w dechy :icon_mrgreen: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 (edytowane) Będzie kich koncert w Warszawie 6 września. Warto iść :icon_mrgreen:a ja akurat będę w Jeleniej Górze ;) edit: 2008-09-20 - Brwinów - Park Miejski Europejskie Dni Dziedzictwa Gminy Brwinów początek godzina 18 Ale, jak widzę, jeszcze nic straconego :D Edytowane 1 Sierpnia 2008 przez Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Aśka to może pójdziemy razem? ;) Ja już do nich maila wysłałem w sprawie płyty z autografami :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Aśka to może pójdziemy razem? ;) Ja myślę, że się cała wesoła gromadka zbierze :icon_mrgreen: Ale póki co, to do września jeszcze ho! ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Znalazłem ich stronę i napisałem do nich. Mam mieć płytę z autografami ;) Teosik idziesz na ten koncert?Pewnie ze ide. Zabawa bedzie na calego :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Chopaki weźcie mnie ze sobą! No proooszę... ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi