Engels Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Dlatego doceniam odległość która nas teraz dzieli :icon_razz: :P Ty uważaj lepiej bo Aśka ostatnio miała bojowy opis gg... Tzn mściwy... :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zappa Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Aśka, nie bierz tych złośliwości do siebie bo ja to tak mam z miłości... do "pci pięknej"... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Dzień dobry Państwu :biggrin: Czy wybiera się ktoś do Giżycka na zlocik? A nie ma w tym czasie Picnicu Country w Mragowie ???Moznaby polaczyc te dwie impry :bigrazz: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamski666 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 My lecimy na trzy motorki w piąteczek rano (8-9). :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 No to mozna by tak sie umowic gdzies w Warszawce i wspolnie smignac ??? :banghead: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teosik Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 Ja lece w środe do Augustowa z kumplem na 2 moto, a w czwartek do Giżycka. Spotkamy się na miejscu :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No to mozna by tak sie umowic gdzies w Warszawce i wspolnie smignac ??? :) Skłaniam się wybrać, tylko czy nie ma chętnych jechać z wawy w piątek nie rano (bez kombinowania dnia wolnego) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Ja jestem chetny jechac w piatek rano coby spokojnie dojechac :icon_question: Mnie sie tam nie spieszy i jak wszyscy wiedza, preferuje lajtowe tempo :) Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A może ktoś jedzie do Giżycka w piątek po południu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy Kubi Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 A może ktoś jedzie do Giżycka w piątek po południu ? Toż właśnie napisałem 2 posty wyżej, że tak by mi pasiło :icon_biggrin: Ja jestem w stanie tak koło 15 się urwać i o tej porze wyruszyć z PiasecznaKto jeszcze :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeżyk Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Pytanie za 2 piwa!Wybieram się do Giżycka na zlot ale jest kilka dróg do dotarcia tam.Którą polecacie jako optymalną na motocykl, żeby szybko i bezpiecznie dotrzeć na miejsce bez stania w korkach w ruchu wahadłowym z powodu remontów i budowy dróg.Pozdrawiam.Jeżyk :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 [...] żeby szybko i bezpiecznie dotrzeć na miejsce Toz to sie wyklucza wzajemnie !!!!! Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 (edytowane) Pytanie za 2 piwa!Wybieram się do Giżycka na zlot ale jest kilka dróg do dotarcia tam.Którą polecacie jako optymalną na motocykl, żeby szybko i bezpiecznie dotrzeć na miejsce bez stania w korkach w ruchu wahadłowym z powodu remontów i budowy dróg.Pozdrawiam.Jeżyk :D Jeżyk......od lat śmigam na mazury (i sobie chwwalę) taką trasą:http://maps.google.pl/maps?f=d&hl=pl&geoco...25,6.987305&z=8 A -> B - przy wylocie z Wawy ...na ul. Marsa potrafi się trochę przykorkować ...ale i tak jest to nic w porównaniu z korkami przed Wyszkowem ...czyli z Marsa tniesz na Stanisławów B -> C ...później na Łochów/Brok/Ostrów Maz. ...w Ostrowi na Łomżę... jednak do Łomży nie dojeżdżasz ...tylko do Śniadowa C -> D -> E ...w Śniadowie ...niedaleko za przejazdem kolejowym skręcasz w lewo (chyba na Nowogród) ...i tniesz cały czas prosto ...przecinasz drogę Łomża - Ostrołęka (nr 61) ...i cały czas prosto aż do Nowogrodu ...objazd ten pozwala uniknąć korków w Łomży ...które są niemal regułą w letnie, piątkowe popołudnia i wieczory... E -> F ...w Nowogrodzie przejeżdżasz przez Narew ...a później w prawo w drogę 648 ...tak aby przekroczyć Pisę .....................nie wiem dlaczego Google Maps nie chce wyznaczyć najkrótszej drogi od punktu E do F ...może to jakieś stare, niezaktualizowane mapy mają ...bo most przez Pisę w Nowogrodzie ...był długo zamknięty z powodu remontu ...ale już jest nówka ...prawie nie śmigana :P F -> G ...a dalej jak drogowskazy prowadzą ..czyli przez Kolno (Uwaga! ...często miśki stoją) ...Pisz ...Orzysz ...i do Giżycka ...aha jakby ktoś nie chciał omijać Łomży ...to za Łomżą pomiędzy Kisielnicą a Kolnem ...w miejscowości Mały Płock ...jest fotoradar, który strzela w plecy ...ja mam stamtąd taką pamiątkę ;) http://img84.imageshack.us/my.php?image=p4300030iy1.jpg ...to gdzie te dwa piwka? ;) ...też będę jechał w piątek popołudniu/wieczorem tą trasą .......jednakże nie na zlot do Giżycka... pozdr, w DOPISANE: ...o Targeo ...pokazuje tą trasę 'normalnie':http://mapa.targeo.pl/Wawa_Gizycko_by_wojt...f68b8f835f1f051 Edytowane 22 Lipca 2008 przez wojtasik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 22 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 bez stania w korkach w ruchu wahadłowym z powodu remontów i budowy dróg.Pozdrawiam.Jeżyk ;)a od kiedy to motocykle w korkach stoją? :) Ja już wysuszyłam namiot po poprzednim łikendzie i czekam z niecierpliwością na następny ;) W Giżycku planuję zjawić się w piątek niezbyt późnym popołudniem, więc jeśli ktoś dotrze i będzie szukał towarzystwa, to telefon mam podany w profilu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jesus Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Witam! Chętnie pojadę.Mi pasuje z rańca. Czekam na info gdzie się zbieramy i o której, no i czy przygarniecie świeżaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi