Gineczka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 YEEEEEAH :biggrin: :biggrin: :flesje: :wink: :icon_twisted:\ Padniesz trupem jak zobaczysz mojego sprzęta -nic więcej nie powiem ,żeby nie zapeszyć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie bądź taka, do przodu, bo mnie ciężko pod tym względem zaskoczyć :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2008 Nie bądź taka, do przodu, bo mnie ciężko pod tym względem zaskoczyć :wink: Powiedziałam "padniesz trupem" -to padniesz :icon_mrgreen: ps.idę spać bo dopiero po 21 -ej wróciłam z koncertu Aironów z Wawki (droga coś się wydłużyła ) ;) pzdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1981 Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Gratulacje dziewczyny!!! W zeszłą środę też miałem ten sądny dzień ale do przodu- opisałem zresztą moje przeboje z awaryjnym itd.....Mimo że od 10 lat mam B to wcale łatwo nie było. W sumie gorszy stresior niż te 10 lat temu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2008 Marek, zapewne dlatego, że bardziej Ci zależało na A niż na B :cool:Gratki :bigrazz: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Boa i co z "naszym śmiganiem"???Honda już na chodzie? :icon_rolleyes: pzdr. :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Eeee nic mi nie mów :icon_rolleyes: Zaczynam się wku***ać na kumpla, bo za długo to wszystko trwa :eek: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Stanowczo za długo ... a sezon nie trwa wiecznie :icon_rolleyes: pzdr :eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 25 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2008 :icon_rolleyes: :eek: :D :bigrazz: :wink: :wink: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 28 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2008 :) ;) ;) ;) :icon_evil: Spokojnie Zimą przecież płozy możesz założyć :crossy: i ...ciepłe kalesony :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Kathy Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 właśnie kupiłam nowy ŚM i gratuluję Gineczka artykułu :) wiedziałam że skądś kojarzę to czerwone światło :) pozdrawiam! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Raczej znajomy motocykl i piekna dziewczyne :lalag: :clap: :crossy: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boba Opublikowano 24 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2009 Gratulki - dobrze się czyta. Jest napięcie, jest rozwiązanie. Ja zdawałam w 2006, jesienią. Cała jesień była piękna, w dniu egzaminu trochę pokropiło. Ale i tak zdałam - a egzaminator na koniec powiedział: "nie daj się zabić!". I tak latam, nie daję się. Życie JEST piękne :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalach Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 :clap: Gratuluję zdanego egzaminu :lalag: Po Twoich wypowiedziach wnioskuję, że charakterna z Ciebie dziewczyna, więc może być ciekawie jak się spotkamy na ulicach Poznania :icon_mrgreen: Jeszcze raz gratulacje... Btw, jak masz zamiar gdzieś pojeździć, to daj znać - jeżdżę Niunią codziennie, więc moglibyśmy się gdzieś wybrać... :crossy: Jesli oczywiście się zgodzisz :icon_rolleyes: 3maj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gineczka Opublikowano 20 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 :icon_razz: pzdr :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi