ervin80 Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 witam mam problem z derbi sendra 2000 po przejechaniu około 10 km zablokowało sie tylne kolo po paru prubach udalo mi sie uruchiomic derbi na popych w tej chwili blokuje sie nawet na zimno dodam iz blokowanie koła zachodzi tylko na biegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Sciagnij wydech i sprawdz przez okno wydechowe na pierscienie czy nie sa wtopione w tlok, albo sciagnij glowice i ogladnij cylinder czy nie jest zatarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ervin80 Opublikowano 7 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Sciagnij wydech i sprawdz przez okno wydechowe na pierscienie czy nie sa wtopione w tlok, albo sciagnij glowice i ogladnij cylinder czy nie jest zatarty.oki i tak terz zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ervin80 Opublikowano 13 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 sciagłem cilinder z tłokiem bylo tam troche piachu i opiłków lecz problem nadal wystepuje co to moze byc ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 W cylindrze troche piachu i opilkow? Korobowd nie mial luzow i czy wogle sie obracal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 to kolega pewnie bez filtra jezdził jak był piach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ervin80 Opublikowano 19 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 poprzedni własciciel tak jezdził bez filtrakorbowud ma troche luzu na boki i tak jak by sie zacinał ten jezyk co jest do tłoka mocowanymysle nad rozebraniem tego wszystkiego i wyczyszczeniutylko nie wiem za bardzo jak sie do tego zabracdzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IZO Opublikowano 19 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2008 łosz ty niestety przczyszczenie nic ci nie da, jeśli korba się zacina to juz piasekj zdążył zatrzec łozysko na korbie, nic nie pozostaje jak remont generalny silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi