pyra.pl Opublikowano 24 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2014 zabrać śpiwór ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Już znasz odpowiedź, proszę o emalie na PW podeślę zdjęcia, miło było Was poznać na video.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 (edytowane) Cześćtqmeh dzięki za wszystko,mimo małej frekwencji i słabej pogody uważam spotkanie za bardzo udane. mój email jest w profilu Edytowane 25 Maja 2014 przez Nytu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 na spotkanie 100 mil, droga powrotna 300 :rolleyes:brawo Tqmeh super miejscówka :) było warto przez deszcze,burze, błota i rzeki :laugh:za rok spotkanie tylko z przedpłatami :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 29 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 Jako ciekawostke napisze, ze udalo mi sie dzisiaj zrobic 153 mile do rezerwy, rekord swoj pobilem, bo do tej pory zazwyczaj bylo 130 huehue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 a jakie wyszło spalanie, bo przebieg bywa zależny od ilości paliwa ;) .Onegdaj, wydawało mi sie że wynik poniżej 5l/100km jest niemożliwy. Jednak w tym roku, na trasie, przy spokojnej jeździe wyszło 4,7 :blink: (chyba że to błąd w obliczeniach :laugh: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lr1 Opublikowano 30 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Silnik 1,9L w moim Roadlinerze, w trasie 4,88L dnia 23 maja, po raz pierwszy tak małe spalanie, odkąd go kupiłem. Można... pod warunkiem że się jedzie bardzo ekonomicznie. Cytuj moja pyrkawkazużycie paliwa pyrkawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Jak to liczyłeś? zaświeciła się rezerwa i tyle przejechał aż stanął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 2 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2014 Tak sprawdziłem rezerwę :laugh: myślałem że starczy na 100km, 90 miałem do domu, a moto stanęło po 80(50mil) :blush:kontrola spalania zawsze przy tankowaniu(do pełna) :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 3 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2014 Dzięki za info, z tą rezerwą, trochę lipa pchać 300kg Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 6 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2014 a jakie wyszło spalanie, bo przebieg bywa zależny od ilości paliwa ;) .Onegdaj, wydawało mi sie że wynik poniżej 5l/100km jest niemożliwy. Jednak w tym roku, na trasie, przy spokojnej jeździe wyszło 4,7 :blink: (chyba że to błąd w obliczeniach :laugh: ) Ogolnie wyszlo 153 mile, przy tankowaniu weszlo 13 litrow, czyli jak liczylem, wyszlo okolo 5.2 litra na 100, zrobilem traske Grudek n/ Dunajcem - Nowy Sacz - Piwniczna - Krynica Zdroj i z powrotem, swietna droga, super serpentyny i widoki, i generalnie wysokie obroty, dlatego sie zdziwilem, huehue Aha, i wydech mialem oryginalny, bo na pustym raczej nie bylo by szans. A i wydaje mi sie ze widzialem kolege na XVS w Piwnicznej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.zielin Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 WitamCzujnik biegu jałowego (luzu) jest pod kołem pasowym z lewej strony, wymieniałem przed sezonem, u mnie kontrolka mrugała a czasem na luzie wcale się nie zapalała, po wymianie wszystko wróciło do normy. Przed wymianą posprawdzaj kostki i przewód może gdzieś ma przetarcie, A mozesz mi napisac, czy zeby sprawdzic czujnik trzeba rozbierac kolo pasowe czy do czujnika jest jakis latwy dostep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 8 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam A mozesz mi napisac, czy zeby sprawdzic czujnik trzeba rozbierac kolo pasowe czy do czujnika jest jakis latwy dostep?WitamTrzeba zdjac koło pasowe, a potem dostęp jest bardzo łatwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Co taka cisza ? wszyscy jeżdżą ?I ja nawinąłem pare kilometrów,.... do Rumunii i z powrotem :biggrin:spoko, spoko, można robić dłuższe trasy na MSie :biggrin: wszędzie drogi i tak lepsze jak W PL,jedynie w Rumunii kierowcy trochę.........odważniejsi :laugh:jeżeli kto lubi winkle, to Trasa Transogarska rewela :biggrin: paliwo droższe reszta podobnie jak u nas lub taniej. Wszystkie złe stereotypy o Rumunii wsadzić należy między bajki. Super kraj i fajni ludzie. Jedynie dupsko troche dostało po zakupie kanap mustanga, podparcie bardzo dobre, jednak dupsko za szerokie i trochę dostało w..... :blush: .W zwiazku z tym mam komplet na zbyciu, gdyby był ktoś chętny to pisać na PW lub na meila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Cześć, jeżdżą jeżdżą gratuluje wyprawy, byłem kilka razy w Rumuni potwierdzam ciekawy kraj Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi