jeszua Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Odpalacie swoje maszyny co jakis czas czy lepiej tego nie robić,różne opinie są na ten temat różne mogą mieć laicy, osoby posiadające odpowiednią wiedzę mają tę samą; po treść zapraszam do całego wątku o przepalaniu (bo chyba o to pytasz) w dziale mechanikijsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro1970 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 różne mogą mieć laicy, osoby posiadające odpowiednią wiedzę mają tę samą; po treść zapraszam do całego wątku o przepalaniu (bo chyba o to pytasz) w dziale mechanikijszto którzy to laicy ,ci za czy ci przeciw,bo nic z tego tematu nie wynikło,tylu za ilu przciw a mój sprzęt stoi od początku listopada nie ruszony,tylko aku wyciagłem i motor na podnośnik i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombers Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Wszystkie moto jakie miałem ( 9 ) w zimie sobie spały bez odpalania. Na wiosnę odpalały bez żadnego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) UWAGA posiadacze MS-ów jezeli nikt nie podejmie się organizacji spotkania, to proponuję spotkanko w ramach XII zlotu YAMAHA DRAG-STARS http://yamaha-dragstar.pl/viewtopic.php?t=15929 a będzie tam kilka znanych mi maszynWystarczy się zalogować, aby temat śledzić. Jednak w dobrym tonie jest powitanie .......... i już :biggrin: Edytowane 26 Stycznia 2014 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 (edytowane) Cześć, Mam propozycję na zlot MS-owy i nie tylko. Znam odpowiednie miejsce usytuowane 30km od A4 (zjazd na DW 364) na uboczu w lesie - jest to spokojny ośrodek z dużą ilością miejsca i zieleni z zadaszonymi półotwartymi pomieszczeniami do nasiadówek, w kpl jest park linowy, spanie jak kto woli tradycyjne lub namiot, możliwość organizacji domowego jedzenia, ognisko pali się 24h/dobę - koszta symboliczne Edytowane 26 Stycznia 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 w jakim terminie by to miało byc :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Termin do ustalenia, generalnie nic na siłę, można zapodać 2 -3 wersje tak dla rozpoznania gdzie będzie większość chętnych: maj, czerwiec, lipiec .....Wcześniej muszę go zarezerwować aby miejsce było na wyłączność.W promieniu 30km jest duuuuuużo ciekawych miejsc znanych jak Karpacz czy Szklarska, oraz niej: zamki, pałace zależy co kogo interesuje.Na miejscu można zostać kilka dni nikt nikogo dnie wygania ;)))) Jaka jest Wasza ocena mojej propozycji? Edytowane 27 Stycznia 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RENIA Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 propozycja fajna tylko terminy podaj :) zeby nie bylo tak jak w zeszlym roku tylu chetnych a jak przyszlo co do spotkania to nie bylo komu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 tqmeh dawaj terminy , choć prawie wszystkim do Ciebie daleko, ale może........ mi tam wszędzie blisko :cool: odpada łikend majowy, 13-14.09. , i u mnie 26.07-12.08. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Witam pyra blisko blisko, godzinka* od Wrocławia, dojazd uważam że nie najgorszy czy z A4 szy z DK3, sam zresztą zapodałeś trafne podsymoanie :) Rozmawiałem dzisiaj z człowiekiem który dowodzi w tym miejscu, sprawdzi co ma wolne - w tej chwili raczej chyba 90% i napiszęBędę też miał dokładne info ile jest miejsc do spania żeby nikogo nie rozczarować. Jakie są Wasze preferencje odnośnie terminu? Co powiecie na (23)24-25.05 lub (6)7-8.06 ? Następny rzecz to oczekiwania ;), co organizować na miejscu?, ciepły gotowany posiłek to dla mnie podstawa, browar? Czy siedzimy na miejscu czy robimy objazd po okolicy? mogę przygotować trasę. W takim przypadku chętni powinni przyjechać w piątek tak aby sobotę poświecić trasę objazdową bez zbędnego pośpiechu. Ważne dla mnie jest też to że przełożenie wszystkiego o tydzień w przypadku niepogody nie stanowi problemu, wiem że jak się pasjonat zaprze to nic go nie powstrzyma ale przy ulewie to średnia przyjemność.... Pozdrawiam Edytowane 28 Stycznia 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Jak dla mnie zaproponowane terminy mogą być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 (edytowane) Proponuję zatem termin 2 tygodnie od dziś czyli do 11.02 aby wszyscy chętni się określili Edytowane 28 Stycznia 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Proponuję zatem termin 2 tygodnie od dziś czyli do 11.02 aby wszyscy chętni się określili znaczy spotykamy sie na sankach ? ;)na dzień dzisiejszy - mi pasi (plecaczek może być różnie- zdrowie)co do tras chętnie polatam - w przeciwieństwie do tych co wieczorem usiądą koło Lucka :laugh:Nytu a już masz na czym jeździć ? ;) czy kupiłeś kolejnego MSa :cool:tqmwh wrzuć adres miejscówki np mapa google Edytowane 29 Stycznia 2014 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Jest to ośrodek parafialny - Grapa51.111457, 15.772660http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/856/24s0.jpg Edytowane 29 Stycznia 2014 przez tqmeh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nytu Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 pyra.pl ale to nie ja sprzedałem MSa :blink: i nie mam zamiaru tego robić przecież to są super sprzęty,i do tego ten kolor :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi