Bombers Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Wiem bo przez te służby musiałem wyrobić sobie pozwolenia i koncesje. Jeszcze raz dziękuję za zaproszenie ale jest z tym trochę przygotowań i pracy przed pokazem. :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 14 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 hehe jak będzie dobry to pewnie zobaczymy w głównym wydaniu wiadomości Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 17 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 skoro sezon już szura butami za drzwiami to rzucę kontrolnie: czy ktoś z szanownego towarzystwa wybiera się na faaker see w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 18 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Haa, moje marzenie, ale puki co na realizację musi poczekać. Na razie na prrzyszły sezona planuje zrealizowac inne marzenie. Tour de Pologne ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 (edytowane) tak, co by temat odświeżyć, przed ośrodkiem będzie "baner" naszego spotkania, pozostaje trafić na ulicę XXXlecia PRL ( :huh: ) Edytowane 22 Marca 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 łeeee a ja myślałem że rozwiną nam przed ośrodkiem czerwony dywan :D Ale niech będzie , oby tylko baner hasłami nie nawiązywał do nazwy ulicy . Pamiętam hasła : "Uwaga lokatorzy . Pamiętajcie o oszczędnym zużyciu światła i wody a zapobiegniecie marnotrastwu " :D Albo " po skończonej pracy załóż majtki " :banghead:A tak na poważnie niech tylko pogoda się zrobi bo mnie już krew zalewa . Raz sprzęta tylko w tym roku wyprowadziłem i zrobiłem 200 km a tak to tylko 4 koła w ruchu :-( Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 22 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2013 mam nadzieję że nie będzie śniegu :laugh: :laugh: :laugh:resztą się nie przejmujemy , mamy domki ogrzewane , więc nawet jeżeli ktoś zmoknie, to zdąży wyschnąć do następnego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 no wlasnie z ta pogoda to na razie dramat, jak tak dalej pojdzie to nie wiem czy wyjade do polowy maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 23 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ja wcześniej nie wyjadę jak nie będzie w plusie 10 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tqmeh Opublikowano 28 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2013 Witajcie, mam prośbę o sprawdzenie w Waszych kartach pojazdu kto jest wpisany na pierwszej stronie, (w przypadku zakupu nowego motocykla w PL) czy jest to wydział komunikacji czy np sprzedający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 Witajcie, mam prośbę o sprawdzenie w Waszych kartach pojazdu kto jest wpisany na pierwszej stronie, (w przypadku zakupu nowego motocykla w PL) czy jest to wydział komunikacji czy np sprzedającypisz na pw do MarMar-a lub herosa -mają krajowe, choć nie rozumiem pytania a motocykl gotowy i czeka.......... :sad: juz wiem :biggrin:na nowych sprzętach(4oo), miałem dystrybutora (producenta)np Fiat Auto Poland. I powinieneś dostać kartę z motocyklem(plus homologacja,faktura). Jak nie, to dodatkowa opłata WK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 29 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2013 (edytowane) Ja tez życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świat oraz zeby woda na dyngusa w wiadrach nie zamarzala :-) Odnośnie karty pojazdu : U mnie w karcie pojazdu ( w samochodzie ) są wpisane dane pierwszego właściciela a pod nimi jest stempel urzędu który rejestrowal pojazd - jeżeli chodzi ci o pierwsza stronę która sie wypełnia bo jeśli chodzi ci o ta stronę na okładce tam gdzie są parametry auta to wpisany jest podmiot który homologowal pojazd w Polsce czyli najczęściej producent ( myśle ze tak to jest ) W moim przypadku to Mazda Motor Logistics Europe Edytowane 29 Marca 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 a może koszulki organizacyjne ? http://www.forbiker24.pl/chopper-custom/715-c001b-loud-pipes-save-lives.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 pyra super pomysł tylko cena i rezerwacja koszulki za wpłatą x ceny :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 cze wsiem, ....... czy mi się wydaje, czy znikają posty ?? jakaś cenzura ?? niepodoba mi sie to :\ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi