pyra.pl Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 idę w coś takiego http://www.moto-akcesoria.pl/zestaw-klaksonow-grill,p,20943 słyszałem :biggrin: dobrze dają :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Będziesz miał staruszki na sumieniu :D Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZYGID Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) ZYGID a na spotkanie do Ślesina się nie wybierasz ?Nie bardzo mi wychodzą plany długoterminowe ale w odwiedziny mam chęć wpaść :) Edytowane 30 Stycznia 2013 przez ZYGID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karo Opublikowano 30 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 w te wakacje jechałem kilka dni z deszczem codziennie po kilka godzin i zwłaszcza w Alpach bardzo by się grzane manetki przydały.... mimo, że mam rekawice z membraną (sympatex) to i tak przemokły i ważyły chyba z kilogram sztuka.... :) a suszenie robiłem wieszając je przy kufrze gdy nie padało.... także grzane manetki to może być fajny temat w dalekiej podróży. klason - git! firmowy meczy, a nie trąbi. myślę że w autach za bardzo go nie słychac. Po zmianie na podobne jak spod linka sygnał jest jak należy!próbowałem podejść wcześniej do kompresora, ale jakoś z miejscem mi nie grało - musiałbym montować fanfary kompletnie na wierzchu. dobry podwójny klakson spokojnie wystarczy i daje mocny harmonijny dźwięk jak samochody... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Jeżeli ktoś traktuje moto do kulania sie wkoło komina to faktycznie nie potrzebne :D mi kilka razy zdarzyło sie jechać przy temp kilku stopni i palce mi tak zmarły ze zapłacić na stacji nie mogłem . To raz a dwa po deszczu fajnie suszy rękawice :-) A cruiser do czego jest ze go to do tego dyskwalifikuje ? I pewnie tak zacna firma jak Kuryakyn robi takie systemy do sportów :D Magną na przełomie października i listopada któregoś roku wracałem w Bieszczad w deszczu. Była masakra ale twardym trzeba być nie mientkim ;) Szyby też nie miałem bo mi to jakoś w Magnie nie pasowało. Wygładałem ja ludzik Michelina, ale dojechałem i przetrwałem. Ogólnie wynalazki jak ogrzewanie czy radio to jakos mi z motocyklami nie współgrają....w moim odczuciu oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Ja zrezygnowałem z klaksonu założyłem fanfary - koszt ,około 2000 zł Edytowane 31 Stycznia 2013 przez brodacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 (edytowane) Magną na przełomie października i listopada któregoś roku wracałem w Bieszczad w deszczu. Była masakra ale twardym trzeba być nie mientkim ;) Szyby też nie miałem bo mi to jakoś w Magnie nie pasowało. Wygładałem ja ludzik Michelina, ale dojechałem i przetrwałem. Ogólnie wynalazki jak ogrzewanie czy radio to jakos mi z motocyklami nie współgrają....w moim odczuciu oczywiście.Dojechać i przetrwać zawsze mozna :-) ja wyszedłem z założenia ze mozna zminimalizować skutki . Dobra bielizna termoaktywna i mozna smigac kiedy inni siedzą w domu :-) Ja zrezygnowałem z klaksonu założyłem fanfary - koszt ,około 2000 zł2000 zł ??? To coś Ty tam zamontowal ? Pochwal sie Edytowane 31 Stycznia 2013 przez _Pablo_ Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 Brodacz,coś ty za trąbkę założył...?Chyba Louis Amstrong na niej wczesniej grał :biggrin: Pokaż coś zamontował,bo też jestem ciekaw,co takiego za tą kasę stworzyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 i o to chodzi :) spotkamy sie i organoleptycznie zobaczymy różnice w takich samych motocyklach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRANKENSTEIN Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 jak czas i finanse pozwolą, to zapodam taki sygnał do mojego sprzeta, ze poumieracie ze smiechu :) ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erykma Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 ja tez chce cos zarzucic, ale jakos nie moge sie zdecydowac, moze podeslecie jakies ciekawe linki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 To są dwie fanfary na sprężone powietrze umieszczone na gmolu z prawej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Wrzuć jakąś fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 (edytowane) i co tam, neta wam zasypało :sad: - cisza taka w temacie :angry: Edytowane 7 Lutego 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 sprawdzam codziennie co w trawie piszczy ale... chyba nigdzie trawy nie widać a co dopiero słychać co w niej słychać :D A tak poważnie to przydałoby się już trochę słoneczka to by człowiek jakąś rundkę zrobił . Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi