cruiSeR Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 A może Kruszwica , to jakieś 40 km od Ślesina ; ruiny późnogotyckiego zamku z pozostałą Mysią Wieżą, będącą basztą o wysokości 32 m, z której rozpościera się widok na miasto i jezioro Gopło[4]Kolegiata św. Piotra i Pawła z 1120-1140 w stylu romańskim, później wielokrotnie przebudowywana między innymi w latach 1856-1859, pierwotny romański kształt nadano jej w latach 1954-1956 w trakcie prac konserwatorskich pod kierunkiem prof. Jana ZachwatowiczaStare Miasto – wraz z rynkiem i zabytkowymi kamienicamikościół kopułowy św. Teresy z 1922 w Rynku według projektu Stefana Cybichowskiego.zabudowania cukrowni z XIX wieku.grodzisko wczesnośredniowieczne (na południowym końcu Półwyspu Rzępowskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jesz Opublikowano 12 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2013 jak to fajnie wejść na forum wieczorem a tu tyle postów :) powiem tak, każdy powinien przynajmniej raz w życiu być w Licheniu. Mi wystarczył jeden raz....................zboczyć z trasy zawsze można :biggrin: ktoś będzie musiał pilnować motocykli :laugh:popilnuję z Tobą - co tak sam będziesz siedział.. :tongue: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Popilnuje i ja. Jeszcze znaleźć czwartego i trzaśniemy w między czasie w kanaste :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 (edytowane) żeby nie było więcej pilnujących jak motocykli :laugh: Edytowane 15 Stycznia 2013 przez pyra.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heros Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 znam te okolice dobrze ,ja wyszukałem miejsce na spotkanie a to co zrobił pyra - zostawiam bez komentarza p.s jeszcze wcześniej rozmawiałem na ten temat z św.p Kostassem i żle się wyraził o pyrze że on musi być zawsze najważniejszy chciałem też doradzić itp ale wobec arogancji pyry mówię nie i zrezygnowałem sam z spotkania z wami p.s może się będziemy widzieli na trasie - o tym napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brodacz-nie kumam?Co takiego Pyra zrobił????To że podjął się organizacji spotkania?Nijak nie pojmuję.Oceniasz kogoś kogo jeszcze nie znasz...dziwne to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brodacz, ale co zrobił pyra konkretnie? Kurczaczek, jeszcze śmy się nie spotkali a juz jakies niesnaski? Jeszcze okaże się że wrócimy ze spotkania z poobijanymi pyskami ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarMar Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jakie niesnaski?Kto chce to jedzie,nie ma musu,ja bardzo chętnie zapoznam się w realu z ludzmi których znam tylko z forum.Ale szukać jakichś bzdurnych pretekstów?Pachnie "przedszkolem".... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Brodacz - możesz wysłowić się konkretnie ? Zrezygnowałeś Twoja sprawa, jednak nic nie stoi na przeszkodzie abyś do nas dołączył. Tylko nie wiem o co ci chodzi. WSPÓLNIE wybrano czas i miejsce Ty zaproponowałeś ośrodek wygląda ok. Więc o co biega ? Najlepiej stać z boku i narzekać , weź się do roboty i pomóż w organizacji. Wiesz na jakim jesteśmy etapie, pociągnij dalej -teraz już z górki psA śp Kostassa nie mieszaj w jakieś rozgrywki. Kilku z nas miało okazję Go poznać i nawinąć pare kilosów.( a nie wykonać 2 rozmowy i napisać pare postów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Panowie dajcie na luz . Cieszmy się że jest tylu chętnych na spędzenie fajnego weekendu i nie róbmy kwasu bo za chwilę atmosfera zgęstnieje i ludzie zaczną się wycofywać . Wiadomo że im więcej ludzi tym trudniej wszystkim dogodzić ale ... gdyby wszystko było idealne to by było nudno :D Będzie to pierwszy zlot więc trzeba się będzie "dotrzeć" i kolejne będą jeszcze lepsze bo będziemy już się znali. Teraz chwała tym co się w to angażują w mniejszym czy większym stopniu :notworthy: . Zakopać topory i wsiadać w kwietniu na motory :biggrin: I do Ślesina :crossy: Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 A women. A xvs 1300 z europy to ciągle rarytas widze. Wygrzebać cos sensownego to będzie nielada wyczyn. Ja na szczęście cierpliwy jestem hyhy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyra.pl Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 dziś przynajmniej 4 na alledrogo w tym 3 z PL :ohmy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elemeledudek Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Zapodaj linki....o ile motocykle są czarne lub srebrne. Inne kolory odpadaja ;), co dodatkowo zmiejsza ilośc ofert.A, no i jeśli cena znacznie przekracza 25 tysiaków to tez dziekuje. Żona mnie z domu wygoni. Edytowane 17 Stycznia 2013 przez elemeledudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Pablo_ Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 za 27,2 tys jest w Łodzi . Jest zima więc dobry okres do targowania :http://allegro.pl/yamaha-xvs-1300-midnight-star-max-salon-polska-i2941464015.htmlw tej cenie co piszesz będzie ciężko Cytuj Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ... 2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi