Skocz do zawartości

Midnight Star 1300 XVS1300 XVS1300A V-Star1300 - wymiana doświadczeń :)

QuadMan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Pablo , ja trochę inaczej podchodzę do tematu . Wydaje mi sie , że im dalej tym lepiej . Ślesin czy Uniejów to tak blisko Łodzi , że szkoda motocykla odpalać :) i co to za podróż . A tak poważnie , wróćmy do listy a poźniej pomyślimy nad miejscem . Wiem , że jazda autostradą nie należy do przyjemności ale , żeby szybko się przemieścić na duże odległości to jest niezła alternatywa . Akurat wszystkie propozycje znajdują się w bezpośredniej bliskości A2 co może niewątpliwie ułatwić dojazd praktycznie z każdego kierunku .

Na razie to ja bym poczekał z tym wyborem ośrodka,bo jak widać szału na liscie uczestników nie ma...Poczekajmy aż się ustali ile konkretnie osób,a osrodek to bez problemu i po nowym roku znajdziemy,nie tu to gdzie indziej.W tym terminie większość z nich stoi pusta(wiem co piszę) i każdą ofertę przyjmą z "pocałowaniem w rękę",szczególnie jak zarezerwujemy grupowo.

No tak nie do końca , jak ktoś ma się wpisać na listę jak nie wie gdzie, z kim, i kiedy ?

Ślesin (lub okolice) jest naprawdę w połowie drogi między Kołobrzegiem a Tychami, Głogowem a Warszawą, Poznaniem a Łodzią ;) . W tym przypadku nie chodzi o nawijanie km tylko o spotkanie aby w miarę wszystkim było blisko ( łatwo ) .W necie ośrodek wygląda przyzwoicie (ogrzewany ), ceny atrakcyjne, nie wiadomo jak z wyżywieniem. Myślę , że w najgorszym przypadku na obiad gdzieś wyskoczymy, śniadanie zrobimy razem, a wieczorem kiełbasę na ogniu przysmażymy.

kto chętny wyślę na priva link. W okolicy są też fajne trasy Do Kruszwicy 37km, Biskupin 74 km, Gniezno 70km itd - mozna fajną trasę ca 250 km nawinąć w sobotę dla spragnionych jazdy.

Pyra ,w sobotę to większość będzie spragniona ....najprawdopodobniej wody :-)

A co do odległości to nie mam nic przeciw Ślesinowi,100km w tą czy inną stronę nie czyni różnicy .Chodziło mi tylko o to czy będzie nas odpowiednia ilość .Do wiosny czas,a plany ludziom się zmieniają .Przy tej ilości osób wypadną 2-3 i po ptakach ...Lista tak ,rezerwacje i wpłaty po nowym roku .Tak to widzę .

Pablo , ja trochę inaczej podchodzę do tematu . Wydaje mi sie , że im dalej tym lepiej . Ślesin czy Uniejów to tak blisko Łodzi , że szkoda motocykla odpalać :) i co to za podróż . A tak poważnie , wróćmy do listy a poźniej pomyślimy nad miejscem . Wiem , że jazda autostradą nie należy do przyjemności ale , żeby szybko się przemieścić na duże odległości to jest niezła alternatywa . Akurat wszystkie propozycje znajdują się w bezpośredniej bliskości A2 co może niewątpliwie ułatwić dojazd praktycznie z każdego kierunku .

Kostass ja patrze na to tak aby każdy miał wygodnie dojechać w piątek .Bo jak ktoś będzie jechał 450km to ciężko będzie miał w piątek się wyrobić bo chyba każdy pracuje . A tak jak pisał Pyra chodzi raczej o spotkanie a zrobić 900 km samemu to lepiej zrobić traskę wspólnie . Ale najważniejsza jest konwersacja :-)

słuchajcie w MS jest żarówka H4 ? Bo moto mam w Rybniku a jestem w Łodzi i nie mogę podejrzeć a z tego co pamiętam to tak mi się wydaje . Żeby wymienić żarówkę to zdejmuje się klosz czy dojście jest jakoś od tyłu ? Sorka za głupie pytanie ale nie widzę moto.

Czy ktoś z was używa może żarówek NIGHT RACER PLUS lub X-Racer ?

Edytowane przez _Pablo_

Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ...

2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )

2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )

2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni )

Pyra H4 tam jest ? to bym kupił i w przyszłym tygodniu założył

Motocykle są jak wódka ... prawdziwa jazda zaczyna się od litra ...

2012r. - Rumunia/Bułgaria : 4500km (14 dni )

2013r. - Albania/Grecja : 4700km (17 dni )

2014r. - Estonia/Finlandia : 4000km (15 dni )

H4, jak będziesz zakładał to po ciemku i porównaj - interesuje mnie jak jest na prawdę , a nie co piszą reklamy. Jak masz z USA to ustaw dobrze lampę (nie za wysoko bo wtedy długie w niebo) uprzedzam pytanie - ustawianie lampy , stojąc twarzą do lampy z lewego boku przy ladze jest mały otwór i śrubokrętem (krzyżak chyba) podnosisz lub opuszczasz, najlepiej jak ktoś siedzi na moto :wink:

brodacz na jutro raczej sie nie wyrobię :sad:

Edytowane przez pyra.pl