Baders Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tez sie pisze na ustawke ale bardziej w piatek wieczor niz jutro. Jak by ktos w piatek smigal to pisac tu pogoda bedzie. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Tez sie pisze na ustawke ale bardziej w piatek wieczor niz jutro. Jak by ktos w piatek smigal to pisac tu pogoda bedzie. Pozdro ja jutro planuje nad zegrze jak sie pogoda nie spieprzy jak dzisiaj, ale w piatek jak bys byl gdzies bliżej wyscigow to mysle ze bym podskoczyl, z checia zobacze na zywo porownanie b6 to sv :banghead: pozdroo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 I ja muszę dziś zdezerterować - rano zmokłam w drodze do pracy :icon_biggrin: - i teraz nie bardzo nadaję się na wycieczki po mieście. Mam nadzieję, że piątek wypali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pagi Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 z przyczyn nie zaleznych ode mnie nie moge sie stawic :) moze inym razem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GENUA Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pogoda pokrzyżowała mi plany :) , do zobaczenia innym razem...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Ja też bym dołączył jeśli łaska :buttrock: Najlepsza pogodynka w necie W piątek wieczorem też ma prawdopodobnie padać, niby niewiele i przelotnie ale będzie, sobota będzie piękna i bezchmurna :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 i nikogo w koncu dzisiaj nie bylo ?? ja zrobilem dzis 160 km, fakt faktem ze wrocilem o 22-ej caly przemoczony ale pierwsze 100 km bylo zrobione w przyjemnej atmosferze :buttrock: pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pit my się chyba znamy z innego forum :) Ja to dzisiaj do maroka musiałem dzwonić żeby się dowiedzieć gdzie mój kask i rękawice, dopiero przed 20 byłem ubrany. Jak dojechałem do Łomianek to zdałem sobie sprawę, ze niepotrzebnie moto myłem :buttrock: I wracałem do domu w ten największy deszcz. Ja jestem chętny choćby jutro polatać towarzystwie, już mnie nosi, teraz bym z chęcią wyrwał :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motorbikepit Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Pit my się chyba znamy z innego forum :) Ja to dzisiaj do maroka musiałem dzwonić żeby się dowiedzieć gdzie mój kask i rękawice, dopiero przed 20 byłem ubrany. Jak dojechałem do Łomianek to zdałem sobie sprawę, ze niepotrzebnie moto myłem :icon_evil: I wracałem do domu w ten największy deszcz. Ja jestem chętny choćby jutro polatać towarzystwie, już mnie nosi, teraz bym z chęcią wyrwał :crossy: no znamy z innego znamy :) widze ze kilku chlopakow z BC tez jest chętnych na weekend polatac wiec mysle ze cos sie wymysli , mi cos bandzior wczoraj pod koniec trasy ( ostatnie 20 km ) zaczal wariowac , nie wiem czy to swiece czy sie synchro domaga czy jeszcze cos innego wiec musze najpierw jutro po pracy obadac czy juz wszystko w porządku bo jak ma jechac maks 80 czy 100 osiagajac to w 30 sekund to ja sie tak nie bawie :) pozdrooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 i nikogo w koncu dzisiaj nie bylo ?? ja zrobilem dzis 160 km, fakt faktem ze wrocilem o 22-ej caly przemoczony ale pierwsze 100 km bylo zrobione w przyjemnej atmosferze :icon_evil:pozdrowionka A było, i prawie nikogo nie zastało, prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestia Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ja do 22 byłem w pracy :icon_evil: Ma ktoś plany na jutro? Chętnie bym gdzieś pojechał. Jakaś straska z 200 km do przejechania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milena Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No właśnie! Co z sobotą?Grzech nie skorzystać z takiej dobrze zapowiadającej się pogody! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 No właśnie! Co z sobotą?Grzech nie skorzystać z takiej dobrze zapowiadającej się pogody! :) Właśnie... Jakieś ktoś ma plany ? Bo ja jak co to mam taki plan (napisałem w temacie "o rybce" :) ) "B" i wiem gdzie bym sobie pojechał z kumplem "just for Fun" tak 2x200 km... :) I jak nie będzie innych ciekawych propozycji, to wykorzystam ten "Plan B"... :D Póki co śledzę temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitbull200 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ale jak to ma być 400 km ogółem, to trzeba by się zebrać przed południem, a to znowu będzie problem :icon_eek: Ja to bym sie wybrał gdzieś max 100km w jedną stronę, tak żeby wszyscy dali radę czasowo i technicznie. Chociaż ja się dostosuję, tylko żeby jak największa grupa sie zebrała. Ale najlepiej chyba będzie spotkanie ogólne- dojazd gdzieś dalej "na rybkę" i powrót. Decydujcie sobie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Ustalajmy jakieś konkrety dziś, bo trezba ten weekend jakoś zaplanować tzn. troche czasu muszę poświęcić rodzinie i wolałbym wiedzieć coś wczesniej, aby nie wyszło także z rodziną umówię się na np. sobote a tu jakaś jazda wyjdzie z kolegami z forum. Także apeluje, aby konkretyzować plany co do weekendu jeszcze dziś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi