grzegorz 6 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) Witajcie znajomy prosił mnie by coś się dowiedzieć czy warto wybebeszyć tłumiki przy hondzie Szedoł vt 600 czoper ,czy będzie dźwięk ładniejszy czy nabierze na mocy .zalety wady proszę o link.Z góry ddiękj . :icon_rolleyes: Edytowane 2 Lipca 2008 przez grzegorz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 pod tym linkiem są wyniki wyszukiwania. znalazłem tam co najmniej 4 tematy dokładnie z tym samym zapytaniem (wyjąwszy model motocykla). poczytaj, potem możesz koledze zreferowaćjsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz 6 Opublikowano 3 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) dzięki serdeczne jest sporo lecz o vt 600 szedoł ciężki do tego modelu mi co znaleźć morze jakiś dokładniejszy link pozdrowienia dźwięki z góry .. :lalag:modzi mi o czopera vt 600 szedoł Edytowane 3 Lipca 2008 przez grzegorz 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 niech kolega wywebeszy tłumik a szybciutko będzie szukał drugiego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi