Gość komandosek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 na skrzyżowaniu Armii Krajowej i Borowskiej w kierunku Hallera (obok motorlandu) jest rozlany olej, na dlugosci kilkunastu metrów. na lewej stronie prawego pasu, tuż przy linii. przedzwonilem na straż. lojalnie ostrzegam, zaliczylem 10metrowy slizg :( pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 uch och... tez kiedys tak w warszawie sie przejechalam - nie bylo milo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 whoo uaa z tego to bym nie wyszedł jak z plamki oleju na bema. dobrze, że zadzwoniłeś! nie ma tego złego! ten szlif może Cie zmusi do przerobienia swojej CB na jakiś autorski pomysł :icon_twisted: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 No bardzo dobrze zrobiłeś ze zadzwoniłeś tak trzeba robić, a nie jak niektórzy ze przejadą obok i myślą tylko "wazne ze ja sie nie wywaliłem po co dzwonić na jakas straż". pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 jechalem samochodem. a cb przeróbke juz i tak ma zapewnioną, wlasnie kupilem nowe siedzenie. kierownice kierunkowskazy lampe i szpachle do baku juz mam :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 no i tak trzymać :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dfg Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 A w zasadzie to na jaką straż się to zgłasza? Ja kiedyś zadzwoniłem na pożarną i co prawda sprawę załatwili, ale powiedzieli że to nie do nich się dzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość komandosek Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 w miescie na straż miejską. dzwonisz na 986 :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Moze w większych miastach tak, ale w mniejszych takie sprawy które zagrażają bezpieczeństwu w ruchu drogowym załatwia straż pożarna 998, przyjadą posypią sorbentem i wszystko. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Obok tego skrzyżowania jest budynek straży pożarnej. Można było się nawet przejść do nich. Wielki plus dla Ciebie, że poinformowałeś straż miejską, czy kogokolwiek innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blue Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 ... pozdro Ja tak na OT, ale zapytam Ciebie, cały czas jeździsz z tym dodatkiem o krwi? Psi się nie czepiają?Czy ta tabliczka jest tłoczona, jak numery rej.? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Tak to jest pod tablicą przyczepione. Nie czepiają sie blacha nie jest zagięta ani nic, jest czytelna a pod nią mozesz miec co chcesz. Raz sie mnie tylko pytali czy to jakis klub :banghead:. Jest ona tłoczona normalnie jak rejestracja, nie z PCV jak oferowane na allegro. Namiarów Ci na kolesia nie podam bo tą tabliczke zamówiłem chyba z 4 lata temu i nawet nie pamietam jaki miał nick ani nic. Musisz przeglądać po prostu aukcje moze cos sie trafi takiego. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi