Gość Berserkers Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 Witam, mam problem z zapalaniem Husqvarny SM610S rocznik 1999, a dokładniej z rozrusznikiem. Wszystko było ok, gdy postawiłem moto na 20 min i chciałem odpalic to juz nie dało rady, zero reakcji na przycisk ( rozrusznik nawet nie kreci- kopką odpala normalnie ) . Jakis miesiac temu mialem podobnie, ale wtedy odpaliłem kopką , dojechałem do domu i juz rozrusznik działal. Wiecie moze co to moze byc? moze jakies zwarcie? Dzieki za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 No to weż przejrzyj całą elektryke co idzie do rozrusznika zaczynając od wyłącznida, do akumulatora a na rozruszniku samym konczac. Moze cos jest luźne,nie łączy. Potem sprobuj z innego akumulatora odpalić. Jak to tez nie pomoze, to cos z samym rozrusznikiem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 moze aku juz ma dosc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Berserkers Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Bede sprawdzał całą elektryke... aku jest nowy, 3 miesiace temu był wymieniany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mahermnih1 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Zobacz jakie napięcie (stałe) wychodzi z regulatora napięcia.I jakie ma aku.Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi