piasektt Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 hahamam gdzieś tego KTM,dzwoniłem do tej firmy co mi podałeś, jeżeli jest urwane coś tam przy amortyzatorze, jakaś tulejka czy coś to trzeba ją nowa kupić, a nowa ponad 1tys zł. bo w tych rocznikach był tam jakiś "defekt" i sama regeneracja nie pomoże, tzn nie zrobi jej po prostu.jednak zajmę się tą CR :rolleyes: pzdr. a jeszce jedno pytaniehttp://allegro.pl/item389289805_zawieszeni...tm_lc4_sxc.htmlpasowało by to do tego SX ? nie pasuje, w LC4 jest zupełnie inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto33 Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) wiesz nieche mi sie wierzyc ze ktos sprzedaje dobre moto , za bezcen i w dodatku po remonccieJaki tu bezcen?? 6k za 98rok to wcale nie mało jak można dorwać 02-03rok z przebiegiem 10-20mtg za 8k. A tu gość potrzebuje kasy i to jest normalna cena w tej sytuacji. jednak zajmę się tą CR :crossy: pzdr.Ja też radzę Ci brać tą hondę. :biggrin: Sam miałem problemy w zawieszeniem po poprzednim właścicielu i nie życzę tego nikomu! Edytowane 1 Lipca 2008 przez Moto33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InfernoRider Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) 2122917 - NUMER DO KOLESIA OD HONDY !!!!!!! http://moto.allegro.pl/item392426671_honda...ak_zyletka.html pozdro :) :P :P Edytowane 1 Lipca 2008 przez InfernoRider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lon_91 Opublikowano 2 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 (edytowane) TA CR jest spoko . oglądałem ją , SILNIK igła nic nie stuka ani nic :icon_mrgreen: Wszystko OK Z pewnością moto jest po remoncie :icon_evil: Ja bym ci ją polecił :icon_eek: Ja jej niestety nie kupiłem bo koleś nie chciał spuścić z ceny xD ŻAL !! !! !! !! :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: ta CR jest super ? żal mi Cię, widzę, że lubisz wciskać ludziom kit jak Twój kolega...lejące zawieszenie z przodu? rozwalone zawieszenie z tyłu? krzywa kierownica? klocki z przodu ledwo co są? na dodatek Twierdzi ze 20 czerwca (tego roku) zmieniał TŁOKA, NAPĘD, SIMERINGI W PRZEDNIM ZAWIESZENIU !!a napęd dziś wyglądał gorzej niż w moim KDX po roku czasu jazdy (a ma taki sam złoty), zawieszenie też tak szybko padło?, jeszcze pokazuje kolesiowi jaki łańcuch rozwalony jak sie naciąga i jak ogniwa sie ruszają na boki, a on, że wymieniał 20 czerwca, ta może 20 czerwca, ale tamtego roku.NIE POLECAM !!pozdro. jeszcze zapomniał bym, urwany błotnik z tyłu (niby dokłada nowy) i wyrąbane łożyska w obu kołach... wiem, że to CROSS, i to nie jest stan idealny, bo to nie jest NOWE. ale z takimi rzeczami to trochę przesada ;/ Edytowane 2 Lipca 2008 przez lon_91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOJAK Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Jak masz kase to bierz cr-ke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciulak Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2008 Witam Mam wielką prośbę... Jakby mi kolega piasektt lub inny użytkownik, który się orientuje napisał jak sprawdzić, który to jest rok w KTM EXC 200 po numerze ramy. Powiedzmy od 2000 roku w górę do co najmniej 2004. Z góry dzięki za pomoc. PozdrawiamMaciulak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi