Skocz do zawartości

KTM

Rekomendowane odpowiedzi

lon_91 napisał:

haha

mam gdzieś tego KTM,

dzwoniłem do tej firmy co mi podałeś, jeżeli jest urwane coś tam przy amortyzatorze, jakaś tulejka czy coś to trzeba ją nowa kupić, a nowa ponad 1tys zł. bo w tych rocznikach był tam jakiś "defekt" i sama regeneracja nie pomoże, tzn nie zrobi jej po prostu.

jednak zajmę się tą CR :rolleyes:

pzdr.

a jeszce jedno pytanie

http://allegro.pl/item389289805_zawieszeni...tm_lc4_sxc.html

pasowało by to do tego SX ?

nie pasuje, w LC4 jest zupełnie inna

Nitomen napisał:

wiesz nieche mi sie wierzyc ze ktos sprzedaje dobre moto , za bezcen i w dodatku po remonccie

Jaki tu bezcen?? 6k za 98rok to wcale nie mało jak można dorwać 02-03rok z przebiegiem 10-20mtg za 8k. A tu gość potrzebuje kasy i to jest normalna cena w tej sytuacji.

lon_91 napisał:

jednak zajmę się tą CR :crossy:

pzdr.

Ja też radzę Ci brać tą hondę. :biggrin: Sam miałem problemy w zawieszeniem po poprzednim właścicielu i nie życzę tego nikomu!

Edytowane przez Moto33

HondaCR napisał:

TA CR jest spoko . oglądałem ją , SILNIK igła nic nie stuka ani nic :icon_mrgreen: Wszystko OK Z pewnością moto jest po remoncie :icon_evil:

Ja bym ci ją polecił :icon_eek:

Ja jej niestety nie kupiłem bo koleś nie chciał spuścić z ceny xD

ŻAL !! !! !! !! :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

ta CR jest super ? żal mi Cię, widzę, że lubisz wciskać ludziom kit jak Twój kolega...

lejące zawieszenie z przodu? rozwalone zawieszenie z tyłu? krzywa kierownica? klocki z przodu ledwo co są? na dodatek Twierdzi ze 20 czerwca (tego roku) zmieniał TŁOKA, NAPĘD, SIMERINGI W PRZEDNIM ZAWIESZENIU !!

a napęd dziś wyglądał gorzej niż w moim KDX po roku czasu jazdy (a ma taki sam złoty), zawieszenie też tak szybko padło?, jeszcze pokazuje kolesiowi jaki łańcuch rozwalony jak sie naciąga i jak ogniwa sie ruszają na boki, a on, że wymieniał 20 czerwca, ta może 20 czerwca, ale tamtego roku.

NIE POLECAM !!

pozdro.

jeszcze zapomniał bym, urwany błotnik z tyłu (niby dokłada nowy) i wyrąbane łożyska w obu kołach...

wiem, że to CROSS, i to nie jest stan idealny, bo to nie jest NOWE. ale z takimi rzeczami to trochę przesada ;/

Edytowane przez lon_91

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Witam

Mam wielką prośbę... Jakby mi kolega piasektt lub inny użytkownik, który się orientuje napisał jak sprawdzić, który to jest rok w KTM EXC 200 po numerze ramy. Powiedzmy od 2000 roku w górę do co najmniej 2004. Z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Maciulak