Zyga Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Może są jacyś turyści chętni do wypadów jedno 2 dniowych Z powiatów Nowosądecki,Gorlicki,Tarnowski,Jasielski i innych okolicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 sprecyzuj jakie te wypady. i czy ewentualnie może być dojazd do/ z krakuffa ;)http://www.motogen.pl/artykuly/turystyka/ - takie odpowiadają? to zapraszam, zawsze można się dołączyć - w obie strony, zawsze jesteśmy chętni na fajną traskę ;)jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 (edytowane) Zyga : Ja jak najbardziej :icon_rolleyes: aktualnie wiekszosc czasu spedzam w krk ale na weekendy pasuje sie gdzies wybrac przewietrzyc GLke . Tak ze jesli chodzi o wyjazdy w okolicach podkarpacie/malopolska i dalej to sie zgłaszam ... a nadchodzacym miesiacu mysle o jakiejs 3 dniowej trasce slowacja/czechy. Ofcourse w gre wchodza tylko weekendy ewentualnie nieco rozszezone. Edytowane 30 Czerwca 2008 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 2 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2008 Ja też wstępnie jestem chętny i też tylko w weekendy i z niezbyt wygórowaną przelotową. Wszystko do ustalenia. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 (edytowane) ufff... juz myslalem ze temat padnie :icon_mrgreen: co do przelotowej, mimo tych 1100 ccm, tez wolal bym niezbyt wysoka predkosc ;D moze by tak jaki wyjazd weekendowy obmyslic? Edytowane 3 Lipca 2008 przez grasser Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Pierwszy wypad zaliczony....oby wiecej takich :evil: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 to co się nie umawiacie na forum..? :bigrazz:chociaż dziś przywoziłem kibelek, to i tak nie pojechałbym. ale dawajcie jakiś cynk, skąd i gdzie, coby człowiek czasami mógł dołączyć :crossy:jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2008 Nie ci co by chcieli pojezdzic turystycznie , pozwiedzać juz by sie dawno odezwali .Widać nie ma chetnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUŻY Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Może jakaś wspólna trasa w tą niedzielę ? Wysłałem ci info na gg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 moze za tydzien wypadzik w bieszczady na weekend ? piatek wieczor - sobota - niedziela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piopio36 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Kurde jakbym nie sprzedał sprzęta to bardzo chętnie bym pojechał....no ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konował Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 No napiszcie cos konkretnego , chetnie bym gdzies wyskoczyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
epterode Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Tez bym sie pisał wstepnie ale jaka trasa bo jestem z okolic Katowic i tez interesuja mnie predkosci hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grasser Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 Kto nie zamknal sezonu reka w gore ! :icon_rolleyes: moze cos za tydzien ? po glowie chodzi mi slowacja/czechy, ewentualnie bieszczady + troche turystyki pieszej jak bedzie ladna pogoda :lapad: Wyjazd kilkudniowy :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMrowa Opublikowano 7 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2008 witam! ja sie pisze wstępnie na Słowację ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi