Gość kamis-a Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ej chciałbym sie dowiedziec jaki jest koszt naprawy lub wymiany amora tylnego w hondzie 125 2000r. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Jaka Honda cross, enduro? Jaki amortyzator Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 mam problem z moim amorkiem, chodzi tak jak by wcale nie odbijał, próbowałem na dwóch sprężynach i jest to samo, wlałem ok 210 ml oleju 5w ok 8 atm i nic... powie mi ktoś co jest grane? amorek od kx250 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Samemu nie radzę nic tam grzebać trzeba mieć odpowiedni osprzęt i umiejętności. W PL amory robią w Sanchezie w Otrebusach i Olek motocykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafael Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 mam problem z moim amorkiem, chodzi tak jak by wcale nie odbijał, próbowałem na dwóch sprężynach i jest to samo, wlałem ok 210 ml oleju 5w ok 8 atm i nic... powie mi ktoś co jest grane? amorek od kx250to już nie wiem co może być probowałeś juz chyba wszystkiego,a płukałeś tak jak mowiłem ze starego oleju? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 tak, płukałem, ale nic nie dało... nie wiem co źle zrobiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thefex Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 Kamisamory regeneruja tez w Moto Doktor Ostróda, przynajmniej wiem, że grzebią w White Power.co w ogole z twoim sie stalo? Cytuj KTM LC4 400 SC '95Honda CB 1100 Bol D'or '83DKW KM 200 '35www.bikepics,com/members/thefex/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalim1 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 przy zeskoku coś poszło, trzymał sie tylko na preżynie, kupiłem inny używany, też chocił słabo, z dwóch złożyłem iden, wymieniłem cześci które wyglądały na uszkodzone, no nie wiem, może oleju za mało nalałem? miałem i 270 i 210 ale to samo sie dzieje, pewnie nic się nie zmieni jak dam 10atm powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 napewno prawidlowo go zlozyles ? Cytuj KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi