MichałKaczmar. Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Widze ze brakuje miejsc - moj domek nie jest do konca obsadzony - czy ktos jest chetny ? prosze o wiadomosc na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WRSławek Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Xylena co się stało z druga połowką ,że Go wykreśliłaś z domku . O której planujesz piatkową jazdę do Borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) Xylo jest ze mna pod nr 15 a domek 21 dostał sie Titiemu, co do wyjazdu jeszcze nie wiem ,mysle ze 16-17 bedzie dobrze to tylko 100km. Umawiamy sie na naszym subforum... Xylo z Xylem pod nr 15 :lalag: więc Xylena chyba ze mną w 21 :clap: . Jeśli tak trzeba nie mam nic przeciw temu :biggrin: Edytowane 18 Września 2008 przez Titi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xylena Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 Tego posta wczesniej ja pisałam ale nie przełaczyłam sie na swój profil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 18 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2008 A ja głupi miałem nadzieję :wink: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Jako pierwieńszy zapodam wam tu zdjęcia z grupy Lubelskiej: UWAGA!!! nagranie wypadku winetu,(jesli sie nie myle),skopconego laczka gsxr-a..i fakt z życia Romana :biggrin: Strona Kobera,3 filmy na gorze pochodzą z BorekMoich niecenzurowanych 378 zdjęć (na zyczenie usuwam)Kilka zdjęć robionych aparatem Darka Spotkanie uwazam za niezywkle udane,pogoda wymarzona,droga w jedną i w drugą stronę niezwykle malownicza.Lokalizacja naprawde wspaniała. Gdyby nie debile,bo inaczej nie da sie nazawac ludzi niszczących użyczona własność,byloby naprawdę spokojnie i miło.Na szczescie jednak szkody pokryli z kieszeni swojej.Takim ludziom mowimy NIE!Miło sie gadało z cząstką forum :crossy: pozdrawiam wszystkch poznanych i obecnych na spotkaniu. ps.słyszałem ze w tym roku ma byc powtorka ;) :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Nie zapomnijcie Podziękować JOAŚCE za super organizacje :D :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 30 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 No jak najbardziej allahy w jej stronę :) podzielcie sie FOtkami :Dmoze ma kto jakie ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 30 Września 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Zapraszam do tematu po-Borkowego troszkę niżej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Miło sie gadało z cząstką forum :D pozdrawiam wszystkch poznanych i obecnych na spotkaniu.merhu (sasiedzie z Borek)... zadrzewiscie bylo poznac Ciebie i cala Wasza lubelska bande :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merh Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 miło słyszec te slowa.kiedy powtorka :D pozdrawiam serdecznie:) ps.ja myslołech ze Ty ze 27lat masz :D nie ma to jak poznac kogos na zywoBorki wpisuje do kalendarza imprez obowiazkowych :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 miło słyszec te slowa.kiedy powtorka :) pozdrawiam serdecznie:)ps.ja myslołech ze Ty ze 27lat masz :) nie ma to jak poznac kogos na zywoBorki wpisuje do kalendarza imprez obowiazkowych :Dmusimy sie z grupa kiedys wybrac w lubelskie na jakis wypad...no coz... ja zawsze twierdzilem, ze stara dupa jestem tylko tak mlodo wygladam :Dnie ma to jak dobre zakonserwowanie sie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtel Opublikowano 1 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 musimy sie z grupa kiedys wybrac w lubelskie na jakis wypad...Nie wiem Belgu która grupę masz na myśli :banghead: ale koncepcja takiego wypadu dojrzewa już od jakiegoś czasu. Myślę, że jeśli pogoda pozwoli zostanie zrealizowana niedługo, ale to już odpowiednia osoba w odpowiednim momencie napisze pewnie :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 Nie wiem Belgu która grupę masz na myśli :icon_razz: ale koncepcja takiego wypadu dojrzewa już od jakiegoś czasu. Myślę, że jeśli pogoda pozwoli zostanie zrealizowana niedługo, ale to już odpowiednia osoba w odpowiednim momencie napisze pewnie :biggrin:.mnie nie chodzi o przejadke w te i z powrotem ani na tor...tylko zostac i przybalangowac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Titi Opublikowano 14 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 Gdyby nie debile,bo inaczej nie da sie nazawac ludzi niszczących użyczona własność,byloby naprawdę spokojnie i miło.Na szczescie jednak szkody pokryli z kieszeni swojej.Takim ludziom mowimy NIE! Jeśli chodzi o to co działo się w domku nr 2 to szyba wyleciała przez przypadek. Oparł się o nią Malik trochę pijany no i wyleciała. Z gaśnicą coś odbiło gościowi, dlatego jak tylko się obudził umknoł, nie mam pojęcia czemu. Oczywiście za wszystko zapłaciliśmy i przeprosiliśmy bardzo. Przeprosiny zostały przyjęte stwierdzili, że nie takie żeczy tu widzieli i nic wielkiego się nie stało. Sorki Wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi