Prot Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 A nie chcieli Ci sprzedać nieomalże na oczach policjanta ? Aaaa ? :) A nam w Fezie i owszem ... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Naczelny jestes poje**ny :) pozytywnie poje**ny Ile km juz nakreciles czeska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 12 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2008 Ten człowiek zaskakuje mnie. Naczelny czy Ty coś planujesz, czy siadasz i jedziesz :biggrin: hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Naczelny ... A zdarza Ci się jeździć z kimś czy raczej preferujesz wyjazdy solo ? Mam na myśli dłuższe wyprawy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczek151 Opublikowano 13 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2008 Ty naprawdę zdrowo zwariowany jesteś (pozytywnie) :D :biggrin: :lalag: Kiedy możemy się spodziewać wersji tekstowej sprawozdania z tej wyprawy? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaczelnyFilozof Opublikowano 14 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Naczelny ... A zdarza Ci się jeździć z kimś czy raczej preferujesz wyjazdy solo ? Mam na myśli dłuższe wyprawy, Na dłuższe wyprawy jezdze sam. Bo ja za spokojnie jezdze :buttrock: 70 ok :biggrin: Relacja? Na jesieni może :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BU?KA Opublikowano 15 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2008 Kolejna mega wyprawa ... S Z A C U N !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 8377 km. 24 dni walki. Jeden Człowiek. Jeden Motocykl. Awarii nie zliczałem jeszcze :D Kupa dymu. Polska - Słowacja - Węgry - Austria - Włochy - Francja - Hiszpania - Maroko - Hiszpania - Francja - Niemcy - Czechy - Polska. Kilka fotek z wyprawy: G a l e ri a z e z d j ęc i a m i Palić maszyny i jeździć ;) :D :D :) Czekam na jakiś opis wyjazdu bo zdjęcia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi