robert4 Opublikowano 16 Marca 2004 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Do Maćkaa swoją 535ke kupiłem 1,5 roku temu,W jaki sposób dokonałeś zakupu? Import, salon, ogłoszenie?Robert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz M. Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Ja też do niedawna byłem szczęśliwym posiadaczem Virago 535 :flesje: ,ale po czterech sezonach jazdy przyszedł czas na zmiany...Gorąco polecam,świetny motocykl.Ja kupiłem swoją w komisie mieszczącym się w salonie Yamahy jako lekko używaną.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Do Maćkaa swoją 535ke kupiłem 1,5 roku temu,W jaki sposób dokonałeś zakupu? Import, salon, ogłoszenie?Robert Znalazłem w necie namiar na człowieka pod kaliszem. Pojechałem, obejrzałem, miał 2 sztuki, obie mi się podobały. Umówilem sie, ze wezmę jedna na pewno, ale musi mi przywieźc obie do wawy, bo chciałem, zeby mój przyjaciel obejrzał (słyszy silniki:-))). po dwóch dniach zajechal furgon i wybralismy:-))) Motor był oclony, po przegladzie, wykupiłem kartę i zarejestrowałem bez problemu. Facet mówił, ze to był jego 95y motor sprowadzony i sprzedany w 2002 roku - a kupowałem 13 grudnia 2002:-))))))))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreks Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Ja swoją 535 z 98 roku jeżdże drugi sezon i nadal jestem zachwycony. Jako pierwszy motocykl jest naprawde super. Tak jak pisali wyżej, bezobsługowa. Nie miałem żadnych problemów tylko i wyłącznie olbrzymią przyjemność z jazdy, a jestem słusznego wzrostu (183). POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedok Opublikowano 16 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2004 Znalazłem w necie namiar na człowieka pod kaliszem. Pojechałem, obejrzałem, miał 2 sztuki, obie mi się podobały. Umówilem sie, ze wezmę jedna na pewno, ale musi mi przywieźc obie do wawy, bo chciałem, zeby mój przyjaciel obejrzał (słyszy silniki:-))). po dwóch dniach zajechal furgon i wybralismy:-))) Motor był oclony, po przegladzie, wykupiłem kartę i zarejestrowałem bez problemu. Facet mówił, ze to był jego 95y motor sprowadzony i sprzedany w 2002 roku - a kupowałem 13 grudnia 2002:-))))))))) to pewnie w Błaszkach :arrow: www.brys.pl czasami zaglądam pod ten adres, gość specjalizuje się w Virago, czasem trafi się Shadow lub Intruder... Oferta wygląda ciekawie, ale nigdy u niego nie byłem, bo mam 186 i podobno na 535 wyglądałbym jak na psie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar95 Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 To dokładnie ten Piotr:-))))Naprawde w porzo człowiek. Pozdrawiam Wszystkich, M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 17 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2004 Witam. Patrzę na Virago milszym wzrokiem odkąd moja kobieta zapowiedział mi, że wybiera się na kurs prawa jazdy motocyklowego. Kto wie - może kiedyś bedzie na czymś takim śmigać. Co do dzwonienia - jak moto ma wszystko w porządku to moim zdaniem nie powinno nic dzwonić w silniku. Pozdrawiam. Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi