owi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Witam! Ostatnio wpadły mi w oko tzw Angel Eyeshttp://www.customdynamics.com/Yamaha_YZF-R..._angel_eyes.htm Odnoszę wrazenie ze lekko zalatuje wiejskim tuningiem, aczkolwiek uwazam ze zastosowanie ich w motorku nie przebajerowanym zbytnio odniosloby dobry skutek. i tu mam pytanie do was:- ma ktos takie cuś?- czy instalując to trzeba coś przerabiać w motocyklu?- jak to sie ma w stosunku do legalności? (rozumiem ze zamienienie postojowek przez angel eyes na pewno byłoby nielegalne, ale jak to by bylo jakby byly one niezalezne od instalacji?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Moim zdaniem nie jest to legalne...tak samo jak kiedyś zakładali gumki kolorowe na pozycje a policja trzepała za to równo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Legalne to to na pewno nie jest :-). Nawet diody wokoło wydechu są nielegalne i to nie tylko w Polsce. Cytuj Moto Psycho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciora Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Prawie wszystkie takie gadgety nieoryginalne są nielegalne bo nie mają po prostu homologacji dopuszczającej do ruchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owi Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 No tak , ale nikt nie powiedzial mi jakby to bylo jakby zostalo to zamontowane niezaleznie od oswietlenia pojazdu? Przeciez nie wykorzystywalbym tego w ruchu ulicznym - bo i po co??? Ani to poswiecic ani co :).Chociaz z drugiej strony wykorzystanie to do tuningu wizualnego podczas postoju to tez takie wywalanie forsy w bloto. pomijajac to co powyzej Ma ktos takie cos? Jak wyglada kwestia montazu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi