Uwe92 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 1. Jaki wydech do tego modelu polecacie, a ktory odradzacie? Poleccie jakis dobry w rozsądnej cenie.2. Jaki gaźnik do tego modelu? Teraz mam 16mm i zeby jechac wiecej niz 60 musze go na ssaniu cisnac... Co polecaie najpierw wymienic. Z gory dzieki za rady. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 pkt2 sam chciałbym mieć gazior 16mm .........wyreguluj go a bedziesz latał pod 90km/h ( z tym ssanie powyżej 60km/h to ewedentnie brak regulacji.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 a dokladniej to co mam z nim zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 najlepiej rozebrac, wyczyścić, a potem śrubkami pokręcić :wink: co do wydechu to tez szukam jakiegos sportowego lub zwyklego z ladnym dzwiekiem za rozsadną cene, byle nie boczny ... nasze motorki są dość podobne :crossy: Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 ty tez masz silnik am6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 no własnie ja mam rotaxa, nie am6a wydech np. do am6 pasowalby do mojego silniczka ? Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 sendy mają swoje silniki a nie rotaxa;] tu masz wydechy do sendy http://sklep.mieloch.pl/index.php?cPath=65...eeb65253bd71799 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grebur Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 myslalem o czyms tanszym :) na alledrogo widzialem jakis sportowy tlumik za 350 zl ;] Cytuj To tu, gdzie się błękit splata z betonem..http://bikepics.com/members/grebur/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 mówisz pewnie o takim "Weapon"....... Szukałbym jakiś używanych sportowych tłumików które są zazwyczaj zapchane sadzą bądź do lekkiego spawu-jednocześnie są dużo tańsze. a skąd pomysł że w sendzie masz Rotaxa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 podpowiedzcie co ja mam zlozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 29 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2008 a nie maasz wydechu ani gaźnika?przy seryjnym cylku zmiana gaznika i tłumika nic nie da (co do tłumika to poprawi ttroche osiągi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uwe92 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 mam zalozone ale seryjne i chce to zmienic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczi013 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 Na mielochu masz jedynie ten tlumik do seryjnego cylka http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?c...6f00fd3c1faf555musisz napisac do mielocha i sie zapytac jaki tłumik podpasi do twojego moto. co do gaznika to sprobuj najpierw wsadzic wieksza dysze i go wyregulowac... membrany masz odgiete? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sloniu Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 boczi ale pierdzielisz, latalem senda drd, z wydechem leosia + gaznikiem 19 i bylem w szoku, v-max 110, 14x53 bez proszenia wiec nie mow ze nic nie daje, przy seryjnym silniku nie odczujesz tego az tak bardzo, w sumie to nawet trudno okreslic co trzeba zrobic przy seryjnym silniku, ale za kase z wydechu i ganzika wsadzilbym airsala 70 cc, dysze 135 i osiagni napewno lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hefaistos Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 (edytowane) raczej cylek 70cc na seryjnym gaziorze i seryjnym tłumiku dałby właśnie niewiele. Zaczyna sie tuning od tłumika........a jak już to słoniu napisał gaźnik i tłumik przy seryjnym da naprawde duże różnice z mniejszym narżeniem na remont. Ale znowu sam tłumik przy reszcie seryjnem podejrzewam dałby tylko lepsze wkręcanie sie na obroty i nic wiecej......ale to dobre przygotowanie do tuningu czy po prostu polepszenia warunków jazdy :icon_question: Edytowane 1 Lipca 2008 przez hefaistos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi