the69x Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Tez sie jakos dotelepie. Mam jedno pytanie, czy nie bedzie problemu z wjazdem okolo godziny 22-23ej bo mysle ze dopiero sie o tej godzinie dotocze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 The69x musimy sie poznac, bylismy razem na Zakrzówku i zrobiles mi zajebiste foto jak mnie koleś dragiem ciągał na linie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Nie bedzie zadnego, brama z piatku na sobote bedzie czynna całą dobę, a z soboty na niedzielę to się jeszcze zobaczy ale też dość długoo :( wiec smialo :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 My tyż bedziemy w miare pozno :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the69x Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 To spoko, byłbym wcześniej, ale czekam na kuzyna który z pod Warszawy będzie leciał... The69x musimy sie poznac, bylismy razem na Zakrzówku i zrobiles mi zajebiste foto jak mnie koleś dragiem ciągał na linie ;) Myślę że da się zrobić :bigrazz: , oczywiście jak gdzieś wcześniej nie polegnę :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid125 Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 (edytowane) Ja też sie zjawię :bigrazz: tak wiec możemy się umówić na browara :icon_evil: pozdro dawid Edytowane 17 Lipca 2008 przez Dawid125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytexo Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 Zawija ktoś z moich stron tzn. Działoszyn, Pajęczno, może jakiaś ustawka? :) ew. o ktorej i z kąd wyjeżdża Wieluń. Cytuj LAKIERNICTWO MOTOCYKLOWE - 889 423 626 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 a będzie w piątek ognicho ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Honda Shadow666 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Więc co za kilka minut wyruszamy :biggrin: :evil: :buttrock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 My wyjezdzamy dopiero o 18-tej, ale za to z litrem :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Właśnie powróciłem było mega :icon_razz: kto nie był niech żałuje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 jakieś fotki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komarrider Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 będą wieczorem coś morzę wrzucę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajorkaGPZ Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 hej :) I jak sie podobalo? :) Wjechalo ponad 800 maszyn :) Miejmy nadzieje, ze za rok bedzie jeszcze wiecej, buzki :*:*:* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reynevan Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 pewnie że się podobało..i nagrody użyteczne ;p tylko szkoda że olej nie był do 2t...ale nagród się nie wybiera bo nie było by zabawy;] choć według mnie u Wernerów jest jakoś lepiej...ale to moje doznania ;] Cytuj Par montaignes et par valeesEt par forez longues et leesPar leus estranges et sauvagesEt passa mainz felonz passagesEt maint peril et maint destroit... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi