Nico Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Czy mozna jakos usunac domowym sposobem (wypolerowac) bardzo drobne ryski,a w zasadzie to zmatowienie z szyby od owiewki?Niechcący przetarłem ja szmatka nasaczona rozcienczalnikem ekstrakcyjnym,i teraz wyglada paskudnie jakby była zmatowiona b.drobnym papierem sciernym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lysy5g1 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 wystarczyło poszukać bo temat był wiele razy... :buttrock: odpowiedź to gąbka+pasta polerska i jedziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gg86 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Dokładnie, wystarczy pasta "Tempo" i dużo cierpliwości :-)Ja takim sposobem w GPZcie dokonałem niemal cudu, bo z całkowicie zmatowionej szybki zrobiła się prawie przezroczysta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piekarz Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 wystarczyło poszukać bo temat był wiele razy... :flesje: odpowiedź to gąbka+pasta polerska i jedziesz... Pasta g3 i polerka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Jest taka opcja na forum jak szukaj :PP http://forum.motocyklistow.pl/index.php?sh...e%20szybki&st=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz9139 Opublikowano 3 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2008 Witam. Pasta do plexy XERAPOL-szybkie ruchy i super efekt. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi