Miklas Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) Serdecznie zapraszam motocyklistów z okolic Bielska Białej do uczestniczenia w ceremonii zaślubin Astarte i moich, oraz w paradzie przed ceremonią. Ślub odbędzie się w Jasienicy k. Bielska Białej. Dokładne info TUTAJ Z góry serdecznie dziękuję Wszystkim którzy przybędą :rolleyes: Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Miklas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 A na wesele mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Będzie nam miło jeśli przyjedziesz na ślub i oczywiście możesz liczyć na poczęstunek i wodę ognistą, niestety lista gości weselnych jest już kompletna. Nie mniej jak się dobrze zakręcisz, to możesz się załapać na alternatywną imprezkę :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 Łeee... kiepawo. Wezme garniak i wbije, Astarte bedzie myslala ze jestem Twoją daleką rodziną, Ty będziesz myślał, że jestem jej daleką rodziną, a ja poodbijam troche żon :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Łeee... kiepawo. Wezme garniak i wbije, Astarte bedzie myslala ze jestem Twoją daleką rodziną, Ty będziesz myślał, że jestem jej daleką rodziną, a ja poodbijam troche żon :)Uważaj tylko jak się wyda, bo moja rodzina z gór pochodzi, a tam jest powiedzenie: bez bitki nie ma dobrego wesela :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Uważaj tylko jak się wyda, bo moja rodzina z gór pochodzi, a tam jest powiedzenie: bez bitki nie ma dobrego wesela :) . No i to odbijanie może się skończyć obijaniem :) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Wiecie rozumiecie... ja to sie w ogole od wielu lat obijam więc jak na weselu będę sie z innymi obijał to mnie ryba :P A co do wesel w górach to wiem;) Kiedyś byłem w tych okolicach na weselu to musiałem dołożyć wszelkich starań żeby "partnerki" rodziców przekonać że musimy zostać na poprawinach poprawin i ich poprawinach następnego dnia również :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi