deluser Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zatem będzie Gilera albo piagio zip, dzięki wszystkim za pomoc :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boa Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 O tak! Gilera też dobry wybór :icon_mrgreen: Cytuj Fotografia ślubna, dziecięca, portretowa, akty, etc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 piaggio nrg chlodzone ciecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hatsan Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Peugeot elyseo lub elystar :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitter0 Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Chyba zapomnieliscie o Aprili SR,a wg.mnie lepsza od speeda i o niebo wygodniejsza od aeroxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-AraB- Opublikowano 25 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2008 Chyba zapomnieliscie o Aprili SR,a wg.mnie lepsza od speeda i o niebo wygodniejsza od aeroxa moze i wygodna i dosc dynamiczna ale chowa sie przy elystarze- biorac pod uwage przyszle przeznaczenie motoru, jestem za peugotem, a jak tam sam zainteresowany?? znalazles juz cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 (edytowane) runner, albo nrg, chyba najwygodniejsze skutery w 50cm.duzo wieksze od SR SPEEDA itpchybe ze cos na duzych kolach chyba scarabeo takie ma? Edytowane 26 Czerwca 2008 przez Jimmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
protect_nh Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 bierz gilere runner, mialem kiedys ten skuter, tylko nie bierz pod zadnym wzgledem wersji na wtrysku, owszem spalanie jest tutaj oszalamiajace bo mi palila przy jezdzie nie oszczedzajacej silnika na 100km 2,5l ale pozniej wtrysk zaczal sie sypac, strzaly z wydechu itd wiec poszla na sprzedaz. a na gazniku spali te 4-4,5l ale skuter naprade super. POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki69 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tak sobie czytam ten temat i widzę, że z jednej strony "chińszczyna fe!", a z drugiej zachwalacie Piaggio Zip'a. Czyżbyście nie wiedzieli, że nowy Zip jest produkowany w Chinach? M. in. stąd tak niska cena (około 5500zł). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adikosak Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Proponowałbym kilka dni temu jakiegoś Peugeot'a bo mój kumpel ma ale długo sobie nie pojeździł i teraz już tylko stoi w garażu - sam nie potrafi zrobić bo tam już regulacje komputerowe zamontowali cwaniacy:P piaggio wymiata i bym ci polecał tą markę tylko i wyłącznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi