Bartekk Opublikowano 7 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam!!!Przepraszam za zawracanie głowy ale mam pytanie gdzie w częstochowie lub okolicach są jakis dobre niklownie? Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 7 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2004 Witam!!!Przepraszam za zawracanie głowy ale mam pytanie gdzie w częstochowie lub okolicach są jakis dobre niklownie? Pozdrawiam ;) Ło stary... lookaj do tematu Chromy założonego przez Adama.b6 Nareszcie zaczynają się pojawiać ludzie z czwy!! Nareszcie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 12 Stycznia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2004 Czesc! W Łomży są "Niklownie"- np. Janek Nikiel :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))).A powaznie wiem ze w Bialymstoku chromuja w Warszawie i Poznaniu(podobno najtaniej - niestety adresow nie mam:-(( ).Pozdrawiam.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi