Adam M. Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 Ernest, jaki masz olej ?Czy tarcze ani przekladki nie maja zadnych przebarwien ? Adam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernestZL Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 olej 10w40 castrol GPS wymieniany miesiąc temu! tarcze i przekładki w idealnym stanie! kurcze zastanawiam sie czy przed wymianą oleju było tak samo? bo kupiłem go z połtora miesiąca temu i był zalany motul tez 10w40 chyba 5100 i latany był cały czas na motulu! zrobiłem na castrolu juz 4,5 tys to juz na dniach:) wymina-wleje teraz motula i zobacze efekty! zawsze lałem do swoich 3 kawasaki castrola i ze sprzegłem problemów nie było! Cytuj Od wojny, głodu, TVN-u i Platformy, zachowaj nas Panie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi