Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'biegu'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Motocykle
    • Motocykle
  • Mechanika motocyklowa
    • Mechanika Motocyklowa
  • Fora główne
    • Grupy Motocyklowe
    • Szkoła jazdy, stunt, wypadki
    • Sport Motocyklowy
    • Warsztaty, salony, sklepy, komisy...
    • Rynek Motocyklowy - co, jak i gdzie kupić dla motocyklisty i motocykla
    • Nie tylko 2 koła
    • S.O.S. - pomagamy innym
    • Chwalę się!
    • Powitalnia
  • Zloty
    • Zloty
  • Galerie
    • Galeria Motocyklowa
  • Prawo
    • Przepisy, ubezpieczenia, kredyty
  • Skradzione / Podejrzane
    • Skradzione / Podejrzane
  • Giełda Motocyklowa + gielda.motocyklistow.pl
    • Giełda Motocyklowa + gielda.motocyklistow.pl
  • Informacje i sprawy techniczne

Calendars

  • Wydarzenia, urodziny, komunikaty

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Gadu-Gadu


Telefon


Skype


Strona www


I like


Skąd


Motocykl


Antyboot

Found 2 results

  1. Witam! Zgłaszam się tutaj z małym problemem. Mianowicie- motocykl po lekkim rozgrzaniu (kilka rund wokół ogrodu) strasznie ciągnie na wrzuconym pierwszym biegu. Wrzuceniue luzu natomiast graniczy z cudem. Na zgaszonym silniku problem zanika, wówczas wszystko jest w porządku. Olej w silniku świeżo zmieniony (valvoline 10w40- ilość jak w serwisówce). Jedyne co- majstrowałem troszkę przy regulacji klamki sprzęgła, bo chodziła jak „szmata”. Czy to właśnie w tym tkwi sęk? Z tego, co wywnioskowałem z serwisówki w tym roczniku nie ma osobnego wlewu oleju do skrzyni (chyba że ktoś mnie oświeci). Proszę o pomoc. Nie jestem specjalistą, a wiem, że tacy tu są. Pozdrawiam
  2. DERBI DRD RACING 2009 Tak jak w temacie, derbi nie wkręca się do konca na szóstym biegu, robi tak jakby odcinkę (gwałtowny spadek obrotów) brak kontaktu z manetką przez pare sekund. Myślałem że to moduł, powypinałem kabelki szukając w nich blokady, zadnej poprawy, bez znaczenia.. Nie zawsze na 6, czasami dzieje się tak jak odpuszcze mu gaz to nie chce załapać.. Podejrzewam że to gaźnik. Wiem że konówka wydechu ma blokadę, jechałem bez też to samo, myslałem ze to może prze zawirowanie, ale nie.. Dyfuzor widziałemm że był cięty także mogę podjerzewać ze ktoś wyjął z niego blokadę. Dzieje się tak w granicy 72/73km/h, odcina po prostu.. Setup: Cylinder:50cc airsal Gaźnik:Dollero 17.5 Reszta to orginał, moduł od guillery, możliwe ze zakupiony dlatego ze poprzedni posiadal blokady..
×
×
  • Create New...