roger Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Wściekły Łoś FG serdecznie zaprasza na Hard Core Party VI :buttrock: Lokalizacja i atmosfera imprezy jak co roku :) Więcej info TUTAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Cisza w temacie, organizatorzy tej corocznej libacji prężnie pracują nad promocją a tu widzę niestety jakiś drętwy ten popyt :buttrock: Jak by co, to moją postawę wobec imprezy określam wstępnie jako pozytywną, niezależnie od charakteru mojego przybycia :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Cisza w temacie, organizatorzy tej corocznej libacji prężnie pracują nad promocją a tu widzę niestety jakiś drętwy ten popyt :biggrin: Jak by co, to moją postawę wobec imprezy określam wstępnie jako pozytywną, niezależnie od charakteru mojego przybycia :icon_razz: A co tu pisać :-) ,trzeba pojechać i popróbować żółtego tudziesz czarnego jak zwykle.Łosiówka pita byc musi!To wszystko w temacie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2008 Fabio główny skłądnik żółtego i czarnego już od 2 tygodni leży wkońskim oborniku co by mocy nabrało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saimon Opublikowano 2 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2008 Witam Roger Wyszków stawi się całą grupą . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 6 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 Jeszcze nie byłem więc może tym razem się wybiorę. Nie dam rady na cały weekend - czy można w takim razie przyłączyć się w sobotę, do parady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roger Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) Oczywiście, ze tak ;) Nie ma sztywnych ram uczestnicwa... Wszak chodzi o dobrą wspólną zabawę ;) Jaskier liczę, że jednak zespół Go Naked zabrzmi na naszej skromnej imprezie.. Edytowane 6 Maja 2008 przez roger Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 A co tu pisać :-) ,trzeba pojechać i popróbować żółtego tudziesz czarnego jak zwykle.Łosiówka pita byc musi!To wszystko w temacie :biggrin: Specjalnie dla Ciebie odłożę z 1 czy 2 butelki żeby nie zabrakło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabio Opublikowano 8 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2008 Specjalnie dla Ciebie odłożę z 1 czy 2 butelki żeby nie zabrakło :wink: Pompka ,jestes wielki :bigrazz: No nie mogę się doczekać czarnego trunku w ilościach obrzydliwie wielkich :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Pompka ,jestes wielki :icon_exclaim: No nie mogę się doczekać czarnego trunku w ilościach obrzydliwie wielkich :lapad: Ilosci są duże aż mnie przerazenie ogarnia (poważnie!) :icon_exclaim: A czarne sie robi - dzis była pierwsza degustacja - ciagle ma za dużo % musimy dodać wiecej składników zeby Was kac za duzy nie gnebił :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jakiego nowego wymiaru nabiera obecnie nazwa "Wściekłe Łosie" po ostatnim wydarzeniu w Ursusie :( :bigrazz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Jaskier liczę, że jednak zespół Go Naked zabrzmi na naszej skromnej imprezie..W imieniu kolegi odpowiem, że z dziką rozkoszą :D pozdr Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 W imieniu kolegi odpowiem, że z dziką rozkoszą :) pozdr Klamka zapadła, Go Naked! stawi się w komplecie i zrobi małe przesterowane zamieszanie na scenie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzidu Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 ja już wróciłem :icon_razz: , popróbowałem żółtego i czarnego :biggrin: , i jade po południu znowu :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurjuszi Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 (edytowane) No, już w domciu. Chciałem podziękować organizatorom imprezy za zajebiście spędzony wieczór w doborowym towarzystwie. Czarna jest pycha :biggrin: pozdr Edytowane 18 Maja 2008 przez jurjuszi Cytuj "Łudududududududududuuuu... Łudududududududduddddd" - Theodor (Zegrze 2010)"Hondy mają taki dziwny dźwięk..." - Autor nieznany (Udrzyn 2010) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi