mareczek804 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam! Interesują dane do Motocykla K-750 z wózkiem. ponieważ nie mam wpisane:Dopuszczalna masa całkowita, Dopuszczalna ładowność, Największy dopuszczalny nacisk, Dopuszczalna masa całkowita przyczepy, i bez tego nie moge zrobić przeglądu, jak ktoś by mógł mi taką serwisówke przesłać, to bym był bardzo wdzięczny. Z Góry dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ural_zgora Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 A to dziwne. Zawsze jest to zmartwienie panow diagnostow na stacji. Albo szukaja w knidze, albo wpisuja cos na pale. Byles na kilku stacjach czy tylko na jednej ?Jezeli juz to najlepiej dane przepisac z dowodu innego posiadacza K750. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Witam! byłem na stacji jednej, i mieli dane, ale chcieli żebym im wydrukował z orginalnej książki, boi chcą mieć podkładke;/ i własnie proszę o pomoc, bo jutro (poniedziałek) musze jechać na przegląd, i nie wiem co mam zrobić, jak ktoś ma może taką to instrukcje to prosze o maila: [email protected] dziękuje z góry i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepik Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 dane z instrukcji:" dopuszczalne obciążenie z przyczepą (licząc ciężar ładunku i 3 osoby)- 300kg- ciężar motocykla z pełnymi zbiornikami i przyczepą oraz kompletnym wyposażeniem - 370kg" Niestety pozostałych danych o które pytasz nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareczek804 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Witam! ja już mam dane, moze komuś się przydadzą, wiec je podam..(wszystko jest podane dla motocykla z wózkiem)-Dopuszczalna masa całkowita - 618kg-Masa Własna - 370kg-ładowność - 248kg-Moc silnika - 19kW- Największy dopusczalny nacisk osi- 3,0kNPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi