arto Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Witam.Tak jak w temacie do xj750.Teraz co sie poprawiło: wolne obroty stabilne, schodzi z obrotów do końca(a potrafiła sie zawiesić) reszta w fazie testów. Jezeli macie jakies pytania chetnie cos doradze podpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Jak to zrobiłeś?Ja mam problemy z gaźnikami i szukam wszystkich wskazówek na ich temat.U mnie troche za dużo pali,buja na obrotach i czasem ciężko silnikowi zejść z obrotów...;-(Ahhha -teraz jak jest ciepło i moto moge odpalić bezproblemu bez ssania-dziwne...Gdzieś za dużo paliwa..hmm nie mam pojęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toowdie Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To wg mnie masz lewe powietrze. Weź jakiś środek w sprayu typb WD40 czy CX 80 i popsikaj po krućcach ssących. Jak wzrosną obroty to masz winnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 To wg mnie masz lewe powietrze. Weź jakiś środek w sprayu typb WD40 czy CX 80 i popsikaj po krućcach ssących. Jak wzrosną obroty to masz winnego.No z tym psikaniem to roznie bywa.U mnie nicsie nie zmienialo, a przepustnice drgaly jak szalone Jezeli chodzi o przepustnice to u nmie bylo tak:oski byly mocno wydarte, w korpusie otwory jajowate.Trzeba bylo cos z tym zrobic no i wymyslilem cos takiego:w gaznikach rozwiercilem na fi 10 mm , dotoczylem tulejki 8/10 mm i dlugosci osiek.Potem wycialem tak jak bylo w oryginale. poskladalem i hula. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi