kristi_rx125 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam, od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem KAWASAKI KLX 300 R, rocznik 97. Nie jest idealny, wymaga oczywiście trochę pracy, ale to raczej drobne poprawki i kosmetyka. Nie wiem czy fundusze pozwolą mi go zatrzymać na stałe, ale tak czy inaczej poszukuję wszelkich informacji na temat tego motocykla. Adresy stron, serwisówki, namiary na właścicieli, kóry mogliby mi pomóc dobrze eksploatować ten sprzęt.Z góry dzięki i pozdrawiam http://www.forum.motocyklistow.pl/album_pa...php?pic_id=2439 [/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 http://www.kawasaki.com/Default.asp?strCon...ID=2&intParts=1Proszę bardzo :D . Wybierasz, że szukasz motocykla, potem rocznik i model! Do KLX300r "Parts diagram" jest! Gratuluje bardzo maszynki! Pochwal sie ile dałeś, bo jestem ciekaw za ile taka maszyne mozna wyhaczyc ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 słyszałem ze do pełnej sprawnosci tego motocykla potrzbna jest zmana gaznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Motor zajebisty :D GRatuluje nowego sprzeta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Gratulacje nowego sprzęta. KLX300R to świetny motocykl. On ma taką samą rame jak 250ccm :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Ja już gratulowałem przez tel ale teraz oficjalnie :D słyszałem ze do pełnej sprawnosci tego motocykla potrzbna jest zmana gaznikaNIe tyle do pełnej sprawności tylko po wymianie na ten z pomka przyścpieszająca daje mu lepsza elastyczność, dół i szybsza reakcje na gaz. Jest jescze kilka innych trików, które zmieniają te parametry. Ja zrobiłem cześć, rzeczy które znlazłem na amerykańskim 4um i dostałem rady od Pucka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoltecek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 NIe tyle do pełnej sprawności tylko po wymianie na ten z pomka przyścpieszająca daje mu lepsza elastyczność' date=' dół i szybsza reakcje na gaz.Jest jescze kilka innych trików, które zmieniają te parametry.Ja zrobiłem cześć, rzeczy które znlazłem na amerykańskim 4um i dostałem rady od Pucka.[/quote'] a mozna wiedziec jakie?>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Strzalek napisał: NIe tyle do pełnej sprawności tylko po wymianie na ten z pomka przyścpieszająca daje mu lepsza elastyczność' date=' dół i szybsza reakcje na gaz.Jest jescze kilka innych trików, które zmieniają te parametry.Ja zrobiłem cześć, rzeczy które znlazłem na amerykańskim 4um i dostałem rady od Pucka. a mozna wiedziec jakie?>?[/quote'] Jasne. Piersze to przeróbka filtra powietrza, tak żeby odkryc góre i zamontować filrt gąbkowy od jakiejs crosówki. Amerykanie proponowali od KX 500 ale u mnie od SXa 250 tez dobrze sie spisuje. W kolanku przy cylindrze jest tak dziwnie zrobione ze piersceń który jest tam przymocowany aby uszczelniac wydech jest przyspawany od środka. Ten spaw należy wyszlifować. Po tych 2 zabiegach i regulacji dyszami, motocykl naprawde odżył. Różnica jest spora. Teraz jeszcze sporóbujemy kilku innych rzeczy jak np twardsza spręzyna w gaźniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fik554 Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 kristi_rx125 gratuluje sprzeta !!!!! :D Kolejny posiadacz 4t na forum :DJaka jest moc maksymalna ??W katalogu 2002 mam KLX300R i podaja moc 26km. Mysle ze da sie duzo wiecej wycisnac.Moze jest tak silnie skastrowany wydechem ?Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 W katalogu 2002 mam KLX300R i podaja moc 26km. Mysle ze da sie duzo wiecej wycisnac. My znaleźliśmy takie moce:KLX 250 24 KMKLX 250R 29 KMKLX 300 31 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 kristi_rx125 już gratulowałem na GG ale tutaj też trzeba. Więć GRATULUJE !!!! I życzę żebyś sprzedał tego RXa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Gratuluję :!: Widze że 4suwy rosną na forum :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 12 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Gratuluje. Ja planujue za rok nabyć KLX 250 R :D. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 13 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Na razie moto stoi na obowiązkowym przeglądzie rozrządu i całej reszty. Potrwa to jeszcze jakiś tydzień i wtedy dopiero zacznie się kompletna radocha :D gdyby ktoś miał jakieś linki do stron czy manulale będę wdzięczny bardzo.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi