plociarz Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Witam Zastanawiam sie nad tym jaki wybrac to ma byc mój pierwszy motocykl prosiłbym was o rade mam do wyboru:APRILIA RS 80 YAMAHA TZR50 Aprilia Rs 125 Yamaha TZR 80 HONDA NSR 50 APRILIA AF1 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 21 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Jak masz 45 lat to kup sobie Suzuki GS500 a pierdziki zostaw młodzieży bez prawka. Poza tym polecam opcje szukaj i dział sport/naked/turystyk - tam jest sporo tematów zarówno na temat wymienionych przez ciebie brzęczyków jak i GSów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plociarz Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 A czy np. Honda NSR 125 jest takiej samej wielkości jak cbr 600 i tylko silnikiem sie one roznią??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 A czy np. Honda NSR 125 jest takiej samej wielkości jak cbr 600 i tylko silnikiem sie one roznią???Nie, są to zupełnie inne motocykle. Mają inne ramy, zawieszenia itd.Również polecam coś klasy 500. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plociarz Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 aha czyli z wygladu np. nsr jest mniejsza?? z miła checia bym wziol cos wiekszego ale mam syna który ma kat A1 i wspolnie chcialbym z nim jezdzić osobiście mam tylko prawko na auto a w tym wieku juz mi sie nie opłaca robic na A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyklotron Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Przypomina mi się jak tata kupił mi kolejkę )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Paweł Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 Plociarz, dlaczego Ci się nie opłaca robić prawka?? Miłosz mial 81 lat, jak drugi raz się ozenił - o drugą żonę (młodsza od niego o kilkadziesiąt lat), podobnie jak pierwszą, przeżył o parę dobrych lat. :-D Więc nie żartuj. 8) A bez prawka to możesz jeździć tylko na 50-tkach! :oops: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plociarz Opublikowano 22 Listopada 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 na 50-tkach to wiem ale wiem tez ze nniektóre 125 sa zarejestrowane jak 50 takze na nich tez mozna jezdzic bez prawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andon13 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 na 50-tkach to wiem ale wiem tez ze nniektóre 125 sa zarejestrowane jak 50 takze na nich tez mozna jezdzic bez prawkaNie kombinuj!Na 50 bedziesz wyglądał conajmniej śmiesznie. To juz lepiej kup skuter :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1411 Opublikowano 22 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 mój ojc ma 44lata i mało poważnie wygląda na mojej 400 więc chyba jednak warto zrobić prawko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Leniu wez sie za nauke i marsz do osrodka szkoleniowego 8) Na NSR bedziesz wygladal jak... (nie powiem co :) ). Zreszta syn na pewno jak zasmakuje jazdy to bedzie chcial isc robic A wiec nie marnuj czasu tylko zrob przed nim...:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 Zreszta syn na pewno jak zasmakuje jazdy to bedzie chcial isc robic A wiec nie marnuj czasu tylko zrob przed nim... Dokladnie :lol: Jak sie to mowi ,apetyt rosnie w miare jezdzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 23 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2005 plociarz Nie marudź tylko idź na kurs!Co będzie za parę lat? twój syn będzie miał kat.A a ty będziesz za nim ganiał na 50-tce? Mój ojciec jak był młody jeździł motocyklami trochę, ale nigdy nie miał prawa jazdy na motocykl. Jak kupiłem swój pierwszy sprzęt (GS500) przejechał się i zaczął się zastanawiać czy nie zrobic prawaj jazdy kat.A.Dodam tylko, że jest starszy od Ciebie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał529 Opublikowano 25 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2005 Hmm...a może coś o pojemnośći 150 cmm?? a dokładniej...można to zobaczyć po kliknieciu w link pod moim postem. Dodam tylko że to bardzo porządny sprzęt :-D :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 26 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2005 He he ... boimy się egzaminu :) co :!: :?: Poczujesz się młodszy, to jak powrót do szkoły :D a i przyda się odświeżenie wiadomości. Przyznam że też miałbym pewne obawy co do swojej wiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi