the-one Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 no i koles sobie poradzil... mimo iz pierwszy raz na moto siedzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No i się nauczył. :-] Na początku, przy pierwszym ruszaniu dźwięk motocykla podobny jest do dźwięku ciągnika :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Nio fakt ale nie szpanował i nie odkręcił manety jak niektórzy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Hihihihi,chyba odkurzacza(moja ma taką ksywkę),ale za to uważam cbrę F3 jako zajebiste moto do nauki i jako pierwsze :buttrock:jak się jej nie wkręca na wyższe (ponad 7 tys) obroty to jeździ i jest spokojna i posłuszna jak baranek :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Marta CBR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ale za to uważam cbrę F3 jako zajebiste moto do nauki i jako pierwsze :icon_mrgreen: Polemizowałbym, zresztą znasz moje zdanie na ten temat. :icon_biggrin: Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Hyhh,Olsen,a jeździłeś?? :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Hyhh,Olsen,a jeździłeś?? :icon_biggrin: Jeśli o to Ci chodzi, to miałem okazję przejechać się CBR-ą 600 - co prawda jedynie na łącznym dystansie ok. 80 km - i nadal twierdzę, że są sprzęty bardziej nadające się do stawiania pierwszych kroków w dwukołowym światku, co nie znaczy, że CBR-y nie lubię. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Potwór,normalnie potwór.... :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baribale Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 hehehelepiej by mu to poszlo gdyby obok nie bylo tylu "specjalistow".ja na szczescie sowj pierwszy raz odbylem sam bez zbednych komentarzy i glupich smiechow. a swoja droga tez myslalem nad tym motorem tylko ze mam dziewczyne ktora mieszka oo 300 km odemnie i tak srednnio widziala mi sie pozycja za kierownica :icon_biggrin: w koncu wygrala wygoda i jak mowia znajomi posiadacze 600-tek "lamerstwo" bo wedlug nich vfr tu cytat "nie jedzie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi