Arti... Opublikowano 20 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2018 Witam,Sprzedam Kawasaki ER6N z 2013r. z ABS. Motocykla zarejestrowany na kat A2. Posiadam go od jesieni 2016 r, przebieg 34200 i powoli rośnie póki pogoda pozwala. Stan oceniam na bardzo dobry, nigdy mnie nie zawiódł i nie miałem żadnych niespodzianek. Na bieżąco serwisowany, posiadam wszystkie paragony oraz historię serwisowania od póki jest w moich rękach. Zalany olejem Motul 7100. Napęd w połowie zakresu, opony Michelin Pilot 4 w bardzo dobrym stanie. Na chwile obecną z czynności serwisowych nie trzeba nic wykonywać. OC ważne do czerwca 2019, przegląd do maja 2019 Cena: 15500 do negocjacjiZamontowane akcesoria:- kompletny układ wydechowy IXIL z wyjmowanymi DB-kilerami (oryginalny sprzedany - do wglądu historia przelewu)- krótkie klamki w kolorze czarnym z regulacją (posiadam oryginalne- oddaje razem z motocyklem)- crash-pady PUIG- krótki mocowanie tablicy rej. z oświetleniem LED- krótkie ciężarki kierownicy- szyba PUIG (oryginalną owiewkę posiadam- do oddania z motocyklem)- rolki pod stojak- kierownica acell (oryginalną sprzedałem razem z ciężarkami- jeżeli ktoś będzie chciał do wglądu historia przelewu)- Lusterka widoczne na zdjęciu nie są przedmiotem oferty, w motocyklu są zamontowane oryginalne lusterka Kawasaki, widoczne na zdjęciu Rizoma Tomok II jedynie za dopłatą.Link do ogłoszeniahttps://www.olx.pl/oferta/kawasaki-er-kwasaki-er6n-2013-r-z-abs-er6-n-rej-na-a2-CID5-IDx8kx3.html Po kupnie przeze mnie okazało się że pare rzeczy trzeba zrobić i zostało to naprawione. Z ważniejszych zrobionych rzeczy to1) W poprzednim sezonie (w serwisie Motorista)- wymienione przednie lagi na nowe- standardowo olej- dołożone crash-pady- wymienione klamki na krótkie- wymieniony płyn hamuclowy2) Przed tym sezonem (większość w serwisie Motoholicy)- wymiana oleju i filtrów(powietrza, oleju), płynu hamulcowego (związane z wymianą pompy ABS)- wymieniona pompa ABS- zregenerowana pompa wody- zregenerowany tylny zacisk hamulcowy- regulacja sprzęgła- dołożona przednia szyba PUIGNa czynności wykonane w serwisie posiadam potwierdzenie w postaci kart serwisowych, na resztę paragony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maartin Opublikowano 22 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2018 W razie czego polecam. Moto z pewną historią... Cytuj --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi