cezsek Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kurde... szkoda, że wrzesień. Ładna trasa. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Dobra fura na tą imprezę: https://www.otomoto.pl/oferta/polonez-caro-sprzedam-polonez-kombi-lpg-hak-ID6yGg0l.html Ja na razie nie mogę nic obiecać. Chęci są także... Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezsek Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie da rady. Pod koniec sierpnia wracamy z Bałkanów. Cytuj Do czasu, kiedy skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że w kraju jest tylu idiotów. (by S. Lem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommo Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nie da rady. Pod koniec sierpnia wracamy z Bałkanów.To dobrze, nie wypadniesz z rytmu :) Cytuj Audi Sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Hehe, co ciekawe, Dziadu mi pomagał kupić Poldolota rok temu :icon_mrgreen: Razem jechaliśmy do Czerwińska po sprzęta. Tyle że na tamten moment nawet nie wiedziałem, że będę musiał zainwestować 9k w porządne przygotowanie auta. Dlatego faktycznie najlepiej jest kupić auto które już ktoś zrobił. Wychodzi taniej :P Dobrze przygotowane auto + zapasowe graty + euro-assistance (np. Genrali sprzedaje takie ubezpieczenia dla starszych pojazdów) + CB + zebranie numerów podobnych samochodów na starcie = luzik w trasie :icon_mrgreen: A najlepiej to podczas startu pogadać z ludźmi, znaleźć kogoś kto śmiga podobną trasą, z podobną prędkością i podobnym autem - i jest super. Na start przyjeżdża się koło 7-8 rano, a Złombol startuje około 12:00. Jest więc kupa czasu na oklejenie samochodów, ale również na znalezienie innej bryki do towarzystwa. Tak się właśnie zazwyczaj dzieje, robią się grupki po kilka samochodów. Jest weselej, bo ciągły kontakt na CB no i bezpieczniej, bo jak jadą 3 Poldoloty i każdy ma jakieś tam zapasowe graty, to w razie awarii jest więcej ludzi do pomocy i większa szansa, że się znajdzie odpowiednia część zapasowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Ja nie odpadam :D Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 23 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 praktycznie nowy polonez cargo - dwukrotnie charytatywny (WOŚP i Złombol) :Dhttp://charytatywni.allegro.pl/karetka-polonez-caro-cargo-van-plus-i4075429 Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi