Marecki_ Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Niektórzy twierdzą, że po jeździe cruiserami ludzie przesiadają się na turystyki, nakedy, czy sporty...Niektórzy... ;)U mnie jest odwrotnie :DSprzedałem Triumpha Sprinta i przesiadłem się na wspaniałą Yamahę Road Star 1,7 w wersji midnight star :)Od zakupu banan z ryja mi nie schodzi, więc postanowiłem się pochwalić. Oto on: Każdy w głębi duszy czegoś pragnie, marzy - jedno z moich marzeń się spełniło :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 hmmm... współczucia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Ario, na szybkich już się najeździłem. Yamaha prowadzi się rewelacyjnie - sam spróbuj pojeździć na jakimś cruiserze, może też Cię wciągnie.Jak dla mnie jest to kwintesencja motocyklizmu :) Jeszcze żaden motocykl nie dawał mi tyle frajdy z jazdy :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Gratulacje. Piękna maszyna. Najważniejsze, że spełniłeś swoje marzenia i oby tak dalej :) Edytowane 28 Lipca 2013 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolnemiasto Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 o Boże..... kolejna maszyna bez hamulców.... miłego latania :) Cytuj meble biurowefotele obrotowekrzesła obrotowekrzesła konferencyjnewww.alias.org.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0l0R Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Dla mnie to bez oparcia z tyłu. bez szyby z przodu, prosta kiera, sakwy out i mogę kupować :) Ale i tak piękna maszyna:) Edytowane 28 Lipca 2013 przez D0l0R Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Dzięki chłopaki :)Hamulce ma naprawdę niezłe, jak na cruiser'a oczywiście ;)D0I0R, miałem podobną wizję jak Ty, jednak na żywo całość uzupełnia się nawzajem i daje zajebisty efekt, dlatego zostanie tak jak jest :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Ario, na szybkich już się najeździłem. Yamaha prowadzi się rewelacyjnie - sam spróbuj pojeździć na jakimś cruiserze, może też Cię wciągnie.Jak dla mnie jest to kwintesencja motocyklizmu :) Jeszcze żaden motocykl nie dawał mi tyle frajdy z jazdy :D na razie zostanę przy tym co jest... w domu miałem dla Ciebie ten klucz do filtra Triumpha i filtr :D :D a Ty po prostu sprzedałeś motocykl! :D :O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syrek Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 (edytowane) Marecki, miałeś Sprinta...jak długo i co zadowolony byłeś ? gratuluje :) Edytowane 28 Lipca 2013 przez Syrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipr Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Gratulacje :) Pozdr.F. Cytuj https://www.facebook.com/EASRacingTeam/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Łeeee... to Triumph był motocyklem przejściowym ?? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian99 Opublikowano 28 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 :blink: Świetny sprzęt ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Marecki, miałeś Sprinta...jak długo i co zadowolony byłeś ? gratuluje :)Dzięki :)Sprinta kupiłem po sprzedaży VFR Vtec'a. Miałem go kilka miesięcy. Motocykl rewelacyjny z bardzo dobrym silnikiem i układem jezdnym. Ario, taki impuls. Jednak bardzo dziękuję, że pamiętałeś o tym kluczu :) Stawiam piwo przy najbliższej okazji :flesje: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej MT01 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Marecki gratuluje,podjedż na firme sie pochwalic :biggrin: Ja zrobiłem skok w przeszłośc i przesiadłem z VZR 1800 spowrotem na YAMAHE MT-01 też całą czarną bo dla mnie ten sprzęt jest ideałem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vpower Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Sluszny wybor. :) I to pisze wlasciciel HD. ;) A na powaznie - ten motocykl z gamy cruiserow udal sie yamasze jak malo ktory (no poza Raiderem). Cytuj AWO Sport -> AWO Sport -> Kawasaki Vulcan 800 -> Honda VT1100 Shadow C3 -> Yamaha Road Star Silverado 1,7 -> HD Road King Custom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi